Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tehnologia care ar fi putut impiedica tragedia din Alpii francezi. Sistemul a fost deja implementat pe avioanele militare

Antena3 Antena3,
Tehnologia care ar fi putut impiedica tragedia din Alpii francezi. Sistemul a fost deja implementat pe avioanele militare

O veche gluma din lumea pilotilor spune ca, in viitor, echipajele aeronavelor vor fi formate dintr-un om si un caine. Omul va fi in carlinga pentru a hrani cainele, iar cainele, pentru a musca omul de mana. continuă pe Antena3

Tragedia din Alpii francezi arunca Germanwings intr-o criza financiara fara precedent

Prabusirea avionului Germanwings, in Alpii Francezi, a provocat companiei germane o criza financiara majora, a declarat recent directorul comercial, Oliver Wagner. Ne confruntam cu cea mai severa criza, a spus.

Identificarea victimelor accidentului aviatic din Alpii francezi ar putea dura patru luni

Directorul Institutului francez de Cercetare Penala, Francois Daoust, cel care se ocupa de identificarea victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi, sustine ca acest proces ar putea dura pana la patru luni,.

Identificarea victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi ar putea dura pana la patru luni

Identificarea victimelor tragediei aviatice produse saptamana trecuta in Alpii francezi ar putea dura pana la patru luni, a declarat directorul Institutului de Cercetare Penala care efectueaza aceasta.

Recuperarea ramasitelor umane din Alpii Francezi s-a incheiat. Sefii Lufthansa si GermanWings vin Franta pentru a-si prezenta condoleantele

Operatiunea de recuperare a victimelor cursei Germanwings, prabusita in Alpii Francezi, a luat sfarsit. Anchetatorii se vor intoarce, astazi, la fata tragediei, pentru a recupera obiectele personale ale celor.

Procuratura franceza cere predarea oricarei inregistrari video despre accidentul din Alpii francezi

Procurorul francez Brice Robin, insarcinat cu ancheta judiciara in cazul avionului Airbus A320, al companiei Germanwings, a cerut miercuri ca orice persoana care detine o inregistrate video legata de.

Unele victime ale tragediei aviatice din Alpii francezi ar putea sa nu fie gasite niciodata

Unele dintre victimele accidentului aviatic din Alpi ar putea sa nu fie gasite niciodata. Asta pentru ca este foarte dificila identificarea lor. Directorul Institutului de cercetari penale al Jandarmeriei.

Lufthansa anuleaza evenimentele organizate cu ocazia sarbatoririi a 60 de ani de existenta, din respect pentru victimele accidentului din Alpii francezi

Compania aeriana germana Lufthansa va anula evenimentele programate pentru sarbatorirea a 60 de ani de la infiintarea sa, dupa accidentul in care a fost implicat un avion al companiei sale low cost, Germanwings,.

Familia comandantului avionului Germanwings, socata de gestul copilotului idiot: Cum a putut face asa ceva!?

Familia comandantului avionului Germanwings, Patrick Sondenheimer, este foarte revoltata de tragedia din Alpii francezi, rudele fiind socate de gestul sinucigas si criminal facut de copilotul Andreas Lubitz, pe care.

A fost gasita cea de a doua cutie neagra a avionului GermanWing prabusit in Alpii francezi

Procurorul Parchetului din Marsilia care se ocupa de investigarea prabusirii avionului companiei low-cost GermaWings in Alpii francezi a declarat ca anchetatorii au gasit si cea de-a doua cutie neagra a aeronavei Airbus A320, informeaza Le Parisien.

A fost gasita cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings, prabusit in Alpii francezi

Anchetatorii au gasit cea de-a doua cutie neagra a avionului Germanwings prabusit la 24 martie in Alpii francezi, a anuntat joi procurorul din Marsilia, citat de Le Parisien. A doua cutie neagra.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3402 seconds )