Libnet.ro
UNICEF

16:00

Teledon Romani impreuna pentru medicii care lupta cu pandemia de coronavirus. Suma totala stransa - 2.627.219 de euro

Antena3 Antena3,
Teledon Romani impreuna pentru medicii care lupta cu pandemia de coronavirus. Suma totala stransa - 2.627.219 de euro

Teledonul Romani impreuna, organizat de Antena Group si transmis simultan pe cinci canale TV, inclusiv Antena 3, are drept scop utilarea sectiilor ATI din spitalele din tara pentru a-i ajuta pe medici sa lupte impotriva pandemiei de coronavirus. continuă pe Antena3

Cristina Timis, donatie de 200.000euro la teledonul Romani impreuna pentru medicii care lupta impotriva coronavirus

Cristina Timis, fondatoarea companiei Cris-Tim, a anuntat in cadrul teledonului Romani impreuna, organizat de Antena Group si transmis simultan pe cinci canale TV, inclusiv Antena 3, ca face o donatie de 200. 000 de euro pentru medicii care lupta impotriva coronavirus.

Un copil bolnav de cancer si-a donat alocatia la teledonul Romani impreuna

Un copil in varsta de sapte ani, bolnav de cancer, si-a donat alocatia, astazi, pentru medicii care lupta in linia intai cu pandemia de coronavirus, in cadrul teledonului Romani impreuna.

Fiul lui Ion Tiriac, donatie de 100.000euro pentru medicii din Romania la teledonul Romani impreuna

Ion Ion Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, a facut o donatie impresionanta, astazi, pentru medicii care lupta impotriva coronavirus in spitalele din Romania, in cadrul teledonului Romani impreuna.

Curse gratuite pentru cei care lupta impotriva coronavirusului prin aplicatia de taxi si ridesharing Free Now

Free Now sustine personalul medical care lupta impotriva coronavirusului si personalul din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta oferind curse gratuite, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea.

Zeci de vedete vor participa la teledonul Romani impreuna organizat de Antena Group

Zeci de vedete s-au alaturat teledonului Romani impreuna, organizat de Antena Group si Fundatia Mereu Aproape in aceasta duminica, de la ora 13:00.

Guvernul a amanat OUG care prevede sporuri pentru cei care lupta cu epidemia de Covid-19

Guvernul a amanat, joi, Ordonanta de Urgenta prin care personalul medical, politistii, militarii, dar si alti angajati care se expun in combaterea COVID-19 urmau sa primeasca sporuri. Actul normativ care ofera mai multi bani pentru cei expusi la virus a fost amanat, deoarece nu are toate avizele.

Cum ii ajuta Airbnb pe cei care lupta cu pandemia de coronavirus

Cei care au statut de gazda pe platforma Airbnb sunt, in aceasta perioada, afectati in egala masura cu hotelierii. Dar compania vrea sa se implice si sa puna umarul alaturi de cei care.

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

La unison: medicii si asistentii din Anglia au intonat impreuna imnul lui Liverpool, in lupta cu pandemia de coronavirus

Medicii si asistentii din Anglia au fost protagonistii unor momente care au devenit virale, profitand de o pauza si intonand impreuna imnul celor de la Liverpool.

Marii artisti ai lumii, concerte caritabile de acasa pentru a sprijini lupta impotriva Coronavirus

O parte din marii artisti ai lumii au facut echipa cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si sustin concerte caritabile, de acasa, pentru a sprijini lupta impotriva temutului Coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )