Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce Tesla in Romania e mai scumpa decat crezi. Preturi, asteptari si deziluzii

Hotnews Hotnews,
 De ce Tesla in Romania e mai scumpa decat crezi. Preturi, asteptari si deziluzii

Tesla si Elon Musk au reusit sa faca pentru electromobilitate, in doar zece ani, tot ce n-a reusit o industrie auto intreaga in 100 de ani: sa aduca masina electrica la nivel de produs de masa despre care oamenii sa vorbeasca cu entuziasm. Numele tarii noastre in vecinatatea numelui Tesla a inceput sa fie pronuntat tot mai frecvent, de la mult-asteptata deschidere a unor statii de incarcare tip Supercharger in Romania, pana la deschiderea oficiala a comenzilor din tara noastra si pana la mesaje pe Twitter intre Elon Musk, fondatorul Tesla Motors, si Dragos Stanca, cunoscut antreprenor roman. inainte de orice, e necesara un pic de lumina asupra preturilor, a asteptarilor si a deziluziilor generate de asteptarile nerealiste ale clientilor. continuă pe Hotnews

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a .

Declaratie surprinzatoare! Tariceanu crede ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la alegerile prezidentiale, pentru ca din postura de candidat independent se adreseaza intregului.

Raluca Badulescu, mesaj pentru Catalin Botezatu. Te iubesc mai mult decat pot spune cuvintele!

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu sunt, pe langa colegi la masa juriului la Bravo, ai Stil, niste prieteni foarte buni. Ultimul episod care a vizat starea de sanatate precara a lui Catalin Botezatu a alarmat-o pe vedeta si a facut-o sa-i transmita inca o data parerea pe care o are despre acesta, facandu-i si o .

S-a imbracat in dinozaur la nunta, iar povestea ei e mai amuzanta decat crezi

In afara de mireasa, domnisoarele de onoare ar trebui sa fure privirea invitatilor la nunta. O tanara a reusit aceasta performanta, fara sa fie in rand cu lumea. intreaga idee de nunta ar trebui sa graviteze in jurul miresei. Nimeni nu are voie sa fure atentia multimii la un astfel de eveniment in afara de .

Telefoane bune care costa in total mai putin decat cel mai scump iPhone 11

IPhone 11 Pro si Pro Max au preturi imense. Dar ce ai putea cumpara in loc de cel mai scump iPhone 11? Asta am cautat si, ei bine, sunt cateva modele onorabile. Deocamdata, Orange a anuntat.

IN BUCURESTI: Costurile de inchiriere ale autovehiculelor, mai mici decat in ECE

Costurile de inchiriere ale autovehiculelor sunt mai mici in Bucuresti decat cele din marile orase din Europa Centrala si de Est, potrivit unei analize realizate de Biroul asiguratorilor auto din Romania - BAAR.

5 telefoane Apple mai bune decat iPhone 11 Pro, ca sunt mai ieftine

Inca nu avem un pret pentru iPhone 11 Pro in Romania, dar estimarile n-arata bine. Si probabil ca vrei sa treci de la Android, sau de la un iPhone mai vechi, la unul mai bun. Asa ca am.

Sport Report: FC Liverpool este campioana Europei si la incasarile din televizare; retrogradatele din Premier League au castigat mai mult decat Bayern si Juventus

Noile date arata ca Liverpool a incasat mai multi bani de la televiziuni decat celelalte cluburi din Premier League. Iar trupa lui Jurgen Klopp a castigat mai mult si decat ceilalti mari rivali din Europa. Ispravile lor le-au adus un total de 152 de milioane de lire sterline din drepturile de televizare, Liverpool fiind unul din cele doua cluburi care au depasit bariera de 150 de milioane de lire in Europa, cealalta fiind Manchester City care le-a suflat titlul in Premier League la un punct diferenta) cu 151 de milioane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )