Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce telefoane nu vor mai avea acces la WhatsApp din 2020

Playtech Playtech,
Ce telefoane nu vor mai avea acces la WhatsApp din 2020

WhatsApp a facut un anunt care va afecta milioane de utilizatori de telefoane mai vechi, pentru ca multi nu vor mai avea acces la platforma. Aplicatia de mesagerie face o schimbare care va. continuă pe Playtech

WhatsApp nu va mai functiona pe milioane de telefoane: Ce smartphone-uri nu vor mai avea acces la aplicatie

WhatsApp va inceta in curand sa functioneze pe milioane de telefoane, dupa ce aplicatia de mesagerie a anuntat ca nu va mai rula pe dispozitive mai vechi.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Ce inseamna pentru romanii din Marea Britanie rezultatul de la alegerile parlamentare din Regat. Ce drepturi vor mai avea ei dupa un foarte probabil Brexit (FOTO, VIDEO)

Joi, Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie, asigurandu-se o majoritate atat de categorica, incat Brexitul este.

Milioane de telefoane vor pierde accesul la WhatsApp incepand cu 1 februarie 2020

Aplicatia de mesagerie care face parte din suita Facebook a anuntat ca nu va mai putea fi folosita pe telefoane mai vechi, anunta site-ul britanic Independent, citat de Digi24.

IN TRIMESTRUL INTAI DIN 2020 Banque du Caire se listeaza la Bursa din Cairo

Banque du Caire Bank of Cairo) va scoate la vanzare anul viitor, printr-o oferta publica initiala la Bursa din Cairo, o cota de 30-40% din institutia financiara, conform anuntului facut recent de presedintele-director executiv al bancii, Tarek Fayed, citat de egypttoday. com. Listarea este planuita pentru primul trimestru din 2020.

ANOFM, ANPIS si Casa Nationala de Pensii vor avea acces direct in REVISAL, din ianuarie 2020

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) si Casa Nationala de Pensii vor avea, din 1 ianuarie, acces direct in REVISAL, baza de date cu toti angajatii din Romania, gestionata.

Ministrul Muncii anunta ca mai multe institutii, printre care si Casa de Pensii, vor avea acces la baza de date ce cuprinde totiangajatii din Romania. De cand se va aplica noul sistem

Incepand cu data de 1 ianuarie, Casa Nationala de Pensii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) si Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala - Relatii cu publicul ANPIS) vor avea.

Predictii Bitdefender despre atacurile cibernetice din 2020 - Dispozitive tot mai vulnerabile, atacuri sofisticate si lupta neincetata pentru dreptul la intimitate

Anul 2019 va stabili un nou record in care numarul amenintarilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca in 2020 atacurile vor deveni din ce in ce mai sofisticate, cu consecinte devastatoare pentru oameni si companii. Bitdefender estimeaza ca numarul vulnerabilitatilor raportate va creste in 2020, statele se vor implica sub acoperire in atacuri informatice atribuite altor tari, iar dezvoltarea tehnologiilor deepfake in scopuri de criminalitate informatica va genera o noua plaja de atac pentru infractori.

Nu mai avea nicio sansa de supravietuire, dar fix atunci s-a produs minunea. Cum a fost salvat un catel de la moarte

Forrest, un catel care a fost la un pas de moarte, a primit o noua sansa la viata datorita unei familii care l-a adoptat si a decis sa-i faca zilele mai frumoase.

Conditiile in care mai poti cumpara din 2020 cartele prepay in Romania

De la 1 ianuarie 2020 se schimba legea privind cartelele telefonice prepay. Si ar fi bine sa stii cateva lucruri ca sa fii pregatit. Dupa cazul Caracal, vanzarea cartelelor telefonice prepay.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )