Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nu mai avea nicio sansa de supravietuire, dar fix atunci s-a produs minunea. Cum a fost salvat un catel de la moarte

Antena3 Antena3,
Nu mai avea nicio sansa de supravietuire, dar fix atunci s-a produs minunea. Cum a fost salvat un catel de la moarte

Forrest, un catel care a fost la un pas de moarte, a primit o noua sansa la viata datorita unei familii care l-a adoptat si a decis sa-i faca zilele mai frumoase. continuă pe Antena3

Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Dupa 30 de ani si, aproximativ, 20 de Ministrii ai Educatiei, iata ca nu ne dezicem de hatarul de a mai schimba cate ceva, cand vine vorba de legea care guverneaza sistemul educational din Romania. Noul Ministru, Monica Anisie anunta o noua modificare in Legea Educatiei, dar de data aceasta vizeaza direct cadrele profesorale. Legea .

Citu: PSD nu avea nicio intentie sa aplice legea pensiilor in 2020; voi publica un document, daca Teodorovici continua acuzatiile

PSD nu avea nicio intentie de a aplica legea pensiilor in 2020, a afirmat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu, precizand ca va publica un document din care reiese acest lucru, in cazul in care fostul ministru, Eugen Teodorovici, continua cu.

Florin Citu: PSD nu avea nicio intentie sa aplice Legea Pensiilor in 2020. Teodorovici sa nu mai minta si sa acuze public (VIDEO)

Daca Eugen Teodorovici nu renuntala acuzatiile si minciunile publice, va fi publicat un document din care rezulta ca PSD nu avea de gand sa aplice Legea Pensiilor in 2020, a declarat ministrul.

Ion Iliescu, interviu pentru agentia de presa rusa TASS: Sper ca politicienii romni vor ntelege importanta normalizarii relatiilor cu Rusia Fostul presedinte nu a mai avut nicio aparitie publica din martie 2017

Fostul presedinte Ion Iliescu, care nu a mai aparut in spatiul public de doi ani si jumatate, a acordat un interviu agentiei guvernamentale de presa din Rusia, TASS, in care a vorbit, printre altele, despre importanta normalizarii relatiilor dintre cele doua tari, potrivit Digi 24. Jurnalistul care a realizat interviul mentioneaza in deschiderea acestuia ca Iliescu nu a mai avut iesiri publice, dar pentru corespondentul TASS a facut o exceptie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )