Libnet.ro
UNICEF

12:15

De ce telefoanele Samsung ar putea deveni mai bune decat cele de la Apple

Playtech Playtech,
De ce telefoanele Samsung ar putea deveni mai bune decat cele de la Apple

Atunci cand vine vorba de smartphone-uri, Apple si Samsung se numara printre cele mai populare branduri de pe aceasta piata. Ambele companii au lansat telefoane anul acesta si fiecare dintre. continuă pe Playtech

Cele mai populare casti fara fire au devenit mai bune: Apple AirPods Pro

Fara prea mult surle si trambite, fara o conferinta speciala sau un eveniment dedicat, Apple a lansat o noua generatie de AirPods, mai scumpe si mai destepte decat cele din.

Cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019. Colegiul National Sfantul Sava a fost detronat

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Ce.

TOP 10 cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE). Pe primul loc in top se situeaza Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

Criza refugiatilor din Venezuela va deveni mai acuta anul viitor, avertizeaza ONU

Valul de refugiati din American Latina, provocat de problemele interne ale Venezuelei, va deveni mai grav anul viitor, amplificand o criza regionala, a declarat un reprezentant ONU la o conferinta de luni, in Bruxelles, scrie Japan Times.

Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la Bruxelles. Va lua de trei ori mai mult decat in Romania

Laura Codruta Kovesi va fi procuror sef la Parchetul European. Invitata la Europa FM, fosta sefa a DNA a declarat ce salariu va avea la Bruxelles, ce chirie a gasit si cati bani ii raman din salariu, facand o comparatie cu cat lua in Romania. Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la .

Piers Morgan sustine ca este ingrijorat pentru Greta Thunberg, mai mult decat par sa fie sustinatorii sai

Piers Morgan sustine ca este ingrijorat pentru Greta Thunberg, mai mult decat sustinatorii ei si crede ca tanara activista pentru mediu este folosita, scrie The Independent.

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. Cum s-a intalnit domnitorul moldovean cu celebrul cantaret Gica Petrescu

Va prezentam o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

Novak Djokovic, despre lupta pentru locul 1 la finalul anului: Nadal se afla intr-o pozitie mult mai buna decat mine

Inaintea debutului la Masters-ul de la Paris, Novak Djokovic a vorbit despre lupta de la distanta cu Rafael Nadal pentru pozitia de lider mondial la finalul anului. Sarbul considera ca Nadal are mai multe sanse sa termine sezonul pe primul loc, mai ales ca el nu trebuie sa faca niciun pas gresit, avand nevoie de victorii pe linie la Paris si Turneul Campionilor, competitiile la care va mai lua parte in 2019.

Acoperisul solar de la Tesla, mai ieftin decat unul normal: cat de buna e noua generatie

Tiglele solare de la Tesla au ajuns la a treia generatie si sunt mai ieftine si mai usor de instalat ca niciodata. in continuare sunt intitulat Solar Roof. Desi nu sunt foarte optimist ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )