Libnet.ro
UNICEF

10:30

TOP 10 cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019

Adevărul Adevărul,
TOP 10 cele mai bune licee din Bucuresti dupa rezultatele de la Bacalaureat 2019

Topul celor mai bune licee din Capitala a fost publicat in documentul Analiza rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2019, realizat de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti in colaborare cu Centrul Municipiului Bucuresti de Resurse si Asistenta Educationala CMBRAE). Pe primul loc in top se situeaza Colegiul National de Informatica Tudor Vianu. continuă pe Adevărul

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos.

Care sunt cele mai bune restaurante, cafenele si cluburi din Romania

Cele mai bune restaurante, cafenele, festivaluri, bucatari si cluburi din Romania au fost selectate si premiate, joi seara, de specialistii din ospitalitate, in cadrul Galei Romanian Hospitality Awards.

Cele mai bune bancuri cu Stefan cel Mare. Cum s-a intalnit domnitorul moldovean cu celebrul cantaret Gica Petrescu

Va prezentam o selectie cu cele mai savuroase glume care circula pe Internet pe seama voievodului Moldovei, Stefan cel Mare.

Joker, filmul cu cele mai mari incasari din istorie: ce venituri impresionante a generat

Lungmetrajul Joker, regizat de Todd Phillips 48 de ani), cu actorii Joaquin Phoenix 44 de ani) si Robert De Niro 76 de ani) in distributie, a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie.

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca.

Cele mai scarboase mancaruri din lume. Multe dintre ele sunt interzise in majoritatea restaurantelor

Desi toata lumea s-ar astepta ca topul, realizat de cunoscutul expert culinar Andrew Zimmern, sa fie dominat cu autoritate de preparate asiatice, de fapt mai bine de jumatate dintre mancarurile traditionale nominalizate provin din Europa.

Festivalul International de film KINOdiseea, editia XI aduce la Bucuresti cele mai premiate filme

Festivalul International de film KINOdiseea, editia XI aduce la Bucuresti cele mai premiate filme al.

Cele mai adanci temeri ale vanatorilor de fantome. Ce anume ii sperie cel mai tare: Nu mortii sunt cei infricosatori

Intrebati despre povesti de groaza intalnite in munca lor, cercetatori ai fenomenelor paranormale si vanatori de fantome au facut o dezvaluire neasteptata: nu entitatile, spiritele sau demonii sunt cele care le provoaca cele mai adanci temeri.

Dimineata, una dintre cele mai cunoscute stiriste, in timpul liber, motociclista. Cine este vedeta care ii pune in incurcatura pe barbati, cu pasiunile ei (FOTO)

Un adintre cele mai cunsocute stiriste ale Antenei 1 are pasiuni mai putin obisnuite pentru o domnisoara fragila, cum pare ea la prima vedere.

De ce s-ar fi aruncat de la etaj tanara gasita moarta in fata blocului din Bucuresti. Ioana traia o drama ascunsa

Ioana avea doar 29 de ani, era medic veternar si si-a gasit sfarsitul dupa ce s-ar fi aruncat de la etaj. in ce imprejurimi s-a intamplat totul si care este povestea tinerei? Ioana nu ar mai fi suportat si s-ar fi aruncat de la etaj Ioana Tirlea a fost gasita moarta, complet dezbracata, in fata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2918 seconds )