Libnet.ro
UNICEF

15:30

Telekom se lanseaza oficial in Romania. Cosmote si Romtelecom, sub umbrela magenta

Playtech Playtech,
Telekom se lanseaza oficial in Romania. Cosmote si Romtelecom, sub umbrela magenta

Incepand din 13 septembrie, romanii care folosesc serviciile Romtelecom sau Cosmote vor deveni, oficiali utilizatori ai Telekom Romania, iar cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom. Sloganul sub care Telekom va opera in Romania este Experiente impreuna, iar produsele si serviciile vor fi oferite clienti sub brandul T. in urma unirii dintre cele doua companii, Telekom a devenit, oficial, cel mai mare furnizor de servicii telecom de pe piata din Romania. Ne dorim sa devenim prima alegere []. continuă pe Playtech

Telekom se lanseaza oficial pe piata din Romania. Victor Ponta: Trebuie sa va multumesc de 7.000 de ori!

Incepand din 13 septembrie, romanii care folosesc serviciile Romtelecom sau Cosmote vor deveni, oficiali utilizatori ai Telekom Romania, iar cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom.

REVISTA BLOGURILOR: Romtelecom si COSMOTE intra sub brandul Telekom Romania

Victorkapra deschide revista blogurilor de joi cu un articol in care numara zilele ramase pana la transformarea Cosmote si Romtelecom in Telekom Romania. Zoso scrie ca pana la finalul anului Grupul Intanct vrea sa se mute in sediul Siveco. Chinezu se intreaba care este cea mai cool religie din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )