Libnet.ro
UNICEF

11:45

Telekom se lanseaza oficial pe piata din Romania. Victor Ponta: Trebuie sa va multumesc de 7.000 de ori!

Adevărul Adevărul,
Telekom se lanseaza oficial pe piata din Romania. Victor Ponta: Trebuie sa va multumesc de 7.000 de ori!

Incepand din 13 septembrie, romanii care folosesc serviciile Romtelecom sau Cosmote vor deveni, oficiali utilizatori ai Telekom Romania, iar cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom. continuă pe Adevărul

Grupul CEZ ramane pe piata din Romania: Pentru moment ne consolidam operatiunile. Nu avem in plan achizitii

Grupul CEZ nu are de gand sa iasa de pe piata din Romania, insa nu va participa la proiectele energetice mari derulate de Guvern.

Telekom se lanseaza oficial in Romania. Cosmote si Romtelecom, sub umbrela magenta

Incepand din 13 septembrie, romanii care folosesc serviciile Romtelecom sau Cosmote vor deveni, oficiali utilizatori ai Telekom Romania, iar cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom. Sloganul sub care Telekom va opera in Romania este Experiente impreuna, iar produsele si serviciile vor fi oferite clienti sub brandul T. in urma unirii dintre cele doua companii, Telekom a devenit, oficial, cel mai mare furnizor de servicii telecom de pe piata din Romania. Ne dorim sa devenim prima alegere [].

Victor Ponta: Romania este afectata de sanctiunile impuse Rusiei, dar este un pret care merita platit

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania este afectata de sanctiunile impuse Federatiei Ruse, asemenea intregii Europe, dar este un pret care merita platit, deoarece este vorba de un angajament cu privire la.

Victor Ponta: Vrem sa unim Moldova de Transilvania prin drumuri

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in judetul Vrancea, unde a verificat stadiul lucrarilor la DN2D, ca acesta face parte din proiectul major national prin care se doreste unificarea, prin infrastructura, a .

Victor Ponta a fost desemnat oficial candidat la prezidentiale. Ma voi lupta ca romanii sa fie uniti

Congresul extraordinar al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidentiale. in cadrul acestui scrutin intern, au fost consulati 414.

Victor Ponta: Toti europarlamentarii romania sa o sprijine pe Corina Cretu

Victor Ponta o sprijina pe Corina Cretu la audierile din Parlamentul European pentru functia de comisar european si face apel catre toti europarlamentarii romani pentru a face acelasi lucru.

VIDEO Victor Ponta: Dezvoltarea Regionala, un portofoliu important cu un buget de 350 mld euro pentru 7 ani. Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a salutat programul anuntat miercuri de presedintele Comsiei Europene Jean-Claude Juncker si decizia de a-i acorda Corinei Cretu, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, portofoliul Dezvoltarii Regionale, cu un buget alocat de 350 mimiarde de euro pentru cei 7 ani de exercitiu financiar.

Victor Ponta: Portofoliul de Politici Regionale, un succes pentru Romania (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a salutat numirea Corinei Cretu in functia de comisar european pentru Politici Regionale, precizand ca acest lucru este un succes pentru Romania. Am convingerea ca guvernul va colabora.

EXCLUSIV Antena 3 a difuzat un interviu cu Mitch Stewart, prezentat drept omul care l-a facut presedinte pe Obama. Stewart este in prezent consultant angajat de Victor Ponta, dar acest detaliu era tinut secret

Antena 3 a anuntat pentru marti seara o emisiune eveniment Sinteza Zilei: Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. Pe cine vede Mitch Stewart viitor presedinte al Romaniei si cum comenteaza ipoteza suspendarii lui Basescu. Ce nu spune Antena 3 este de ce l-ar interesa pe strategul lui Obama ce se intampla fix in Romania. Potrivit surselor HotNews. ro, Mitch Stewart este de cateva luni bune consultantul lui Victor Ponta, avand chiar un contract incheiat pentru campania liderului PSD dar acest detaliu nu a fost facut public. 30 Mitch Stewart a fost prezentat inca din debutul emisiunii drept seful echipei de consultanta a premierului Victor Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Toti fraierii care au dat in Romania gluma cu Ajutorul umanitar nu au inteles ca e o gluma

Premierul Victor Ponta a spus, marti, ca, in conditiile in care preluarea de catre Romania a portofoliului Ajutor umanitar a fost o gluma de la Bruxelles, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, inseamna ca toti fraierii care au dat in Romania aceasta informatie nu au inteles ca era o gluma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )