Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telekom Romania a primit amenzi uriase pentru problemele din martie

Playtech Playtech,
Telekom Romania a primit amenzi uriase pentru problemele din martie

Telekom Romania a primit o amenda imensa pentru ca si-a privat utilizatorii de posibilitatea comunicarii prin reteaua sa, in urma cu aproape trei luni. Probleme tehnice ale Telekom au avut consecinte grave, potrivit analizei ANCOM, intrucat utilizatorii nu au mai avut posibilitatea de a realiza convorbiri, de a accesa serviciile de posta electronica, de a []. continuă pe Playtech

ATENTIE ROMANI! Amenzi uriase pentru cei care au masina la mana a doua: Ce trebuie sa faci URGENT!

Romanii care cumpara masini la mana a doua risca amenzi usturatoare daca nu anunta tranzactia in 90 de zile. in acest caz inmatricularea vehiculului se suspenda de drept pana la data transcrierii.

Telekom Romania, amendata USTURATOR de ANCOM, dupa ce abonatii nu au avut semnal o zi intreaga

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a sanctionat Telekom Romania Mobile Communications cu doua amenzi in cuantum de 1,1 milioane lei pentru incidentul din martie a.

Telekom Romania, amendata cu peste un milion de lei pentru incidentul din martie

ANCOM a sanctionat Telekom Romania Mobile Communications cu doua amenzi in cuantum de 1. 000 de lei pentru nerespectarea obligatiei prevazute in Licenta de utilizare a frecventelor radio detinuta de a se.

Telekom Romania investste in start-up-uri romanesti

Telekom Romania investeste 100. 000 de euro in accelerarea a 10 start-up-uri romanesti, in cadrul programului WeAccelerate, un nou proiect menit sa incurajeze digitalizarea antreprenoriatului romanesc, informeaza comunicatul de presa remis redactiei.

Telekom Romania investste in start-upuri romanesti

Telekom Romania investeste 100. 000 de euro in accelerarea a 10 start-up-uri romanesti, in cadrul programului WeAccelerate, un nou proiect menit sa incurajeze digitalizarea antreprenoriatului romanesc, informeaza comunicatul de presa remis redactiei.

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, cu Salmonella, in care sute persoane au suferit toxiinfectii alimentar. Astfel, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare.

Telekom, amenda uriasa: cat trebuie sa plateasca si de ce

Telekom Romania a primit o amenda imensa din cauza incidentelor din martie. Analiza ANCOM prezinta si detalii despre acel moment. in martie, Telekom a avut probleme tehnicecu reteaua. Potrivit analizei ANCOM, intrucat utilizatorii nu au mai avut posibilitatea de a realiza convorbiri, de-a folosi internetul sau de a accesa serviciile de supraveghere de la distanta a [].

Concurenta neloiala - bomba atomica cu efect intarziat pentru fermierii din Romania

Daniel Buda: in lipsa unei combateri eficiente a concurentei neloiale, riscam sa ajungem o imensa piata de desfacere pentru alimentele produse in alte state * Buda: Doar 2% dintre fermierii de la noi din tara exploateaza 50% din suprafata tarii, iar restul de 98% exploateaza cealalta jumatate Lanturile de supermarketuri practica o concurenta neloiala fata de fermierii din tara noastra, aceasta fiind una dintre cele mai stringente probleme ale agricultorilor nostri, subliniaza europarlamentarul Daniel Buda.

CM 2018: Lotul Spaniei pentru competitia din Rusia - Alvaro Morata si Sergi Roberto, n afara listei

Selectionerul Julen Lopetegui a anuntat numele celor 23 de jucatori pe care se va baza la Campionatul Mondial din Rusia 14 iunie - 15 iulie). Din lotul Spaniei, considerata una din favorite la cucerirea trofeului, lipsesc jucatori importanti precum Alvaro Morata, Sergi Roberto, Vitolo sau Marcos Alonso.

Vesti proaste pentru bucurestenii din vestul Capitalei! Ce se intampla cu circulatia tramvaiului 41

Linia tramvaiului 41 va fi deviata, cel mai probabil in aceasta vara, pentru constructia pasajului de la Ciurel, care va traversa Soseaua Virtutii. De asemenea, circulatia va fi oprita pentru doua weekenduri,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )