Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teleormanleaks. Liviu Dragnea o da la intors cu vila de la Mamaia: Stiu ca incepusem prin 1900 toamna o constructie acolo (VIDEO)

B1 B1,
Teleormanleaks. Liviu Dragnea o da la intors cu vila de la Mamaia: Stiu ca incepusem prin 1900 toamna o constructie acolo (VIDEO)

Dezvaluirile Teleormanleaks ii dau batai de cap lui Liviu Dragnea. Seful PSD o da la intors cu vila de la Mamaia, despre care au vorbit jurnalistii de la Rise Project. Dragnea spune ca a inceput. continuă pe B1

VIDEO TeleormanLeaks Liviu Dragnea si-a amintit de vila din Mamaia, dupa ce zilele trecute nega orice legatura ntre Tel Drum si vreo proprietate a sa: Am vndut-o

Liderul PSD Liviu Dragnea a admis, joi, ca vila din Mamaia mentionata in dezvaluirile RISE Project privind afacerile Tel Drum i-a apartinut - prin 1900 toamna, spune el -, dar ca a vandut-o. Cu trei zile in urma, Dragnea nega ca ar detine vreo astfel de cladire mare si sustinea de asemenea ca nici Tel Drum si nici o alta companie nu a platit pentru lucrari la vreo proprietate a sa.

Teleormanleaks Liviu Dragnea a venit la CEx cu doua valize: Una cu gogosi de la Rise Project si una cu presupuse dosare legate de presedintele Iohannis VIDEO

Liderul PSD Liviu Dragnea si-a facut aparitia la sedinta Comitetului Executiv al PSD cu doua valize, una cu gogosi de la Rise Project si una cu dosare care ar avea legatura cu presedintele Klaus Iohannis.

Teleormanleaks Liviu Dragnea a venit la CEx cu doua valize: Una cu gogosi de la Rise Project si una cu presupuse dosare legate de presedintele Iohannis VIDEO

Liderul PSD Liviu Dragnea si-a facut aparitia la sedinta Comitetului Executiv al PSD cu doua valize, una cu gogosi de la Rise Project si una cu dosare care ar avea legatura cu presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, primul raspuns pentru Rise Project: Ce spune despre valiza cu Teleormanleaks

Liviu Dragnea a facut declaratii dupa sedinta CEx in urma careia liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretatul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi. Liderul PSD a afirmat ca nu stie.

Teleormanleaks. Brazilia sau Columbia? Unde e facuta poza in care apare Liviu Dragnea (FOTO)

Lovitura pentru Liviu Dragnea si apropiatii sai implicati in Dosarul Tel Drum! Jurnalistii de la RISE Project au anuntat ca au intrat in posesia unei valize pline cu documente despre seful PSD si.

LIVETEXT VIDEO A nceput sedinta CEx PSD pentru soarta pucistilor ca Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi. Va fi o sedinta neplacuta/ Dragnea a venit la sedinta cu doua valize negre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august. Sedinta a inceput in jurul orei 12. 25, dupa ce Liviu Dragnea a intrat in sala. Liderul PSD a venit cu doua valize negre, pe care le-a prezentat jurnalistilor. Vezi detalii in articol.

Scrisoare devastatoare pentru LIVIU DRAGNEA inainte de CEX! Un greu din PSD cere DEMISIA: Pestele de la cap se impute

Sorin Iliesiu, membru al Consiliului de Administratie al TVR, transmite o scrisoare deschisa catre membrii Comitetului Executiv al PSD in care atrage atentia ca Liviu Dragnea trebuie demis de la conducerea.

Liviu Dragnea, reactie NERVOASA la adresa unui jurnalist: Ma stiti pe mine un om care BATE CAMPII? Ce spune liderul PSD despre termenul de finalizare a Autostrazii Unirii (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o iesire nervoasa joi, cand a fost intrebat de un jurnalist daca poate estima cand se va finaliza constructia Autostrazii Unirii Iasi -.

Liviu Dragnea anunta noi transferuri de parlamentari: Sunt multi care vor sa vina la PSD si eu sunt de acord cu asta (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca sunt multi parlamentari care vor sa treaca la PSD. Liderul social-democrat a precizat ca el este de acord cu acest lucru, dar asta.

Liviu Dragnea, ironic, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala. Nu am vorbit deloc / N-am avut onoarea sa fiu invitat la ziua lui, nu cred ca ma calific

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca are o relatie exceptionala cu directorul SIE, Gabriel Vlase, cu care nu a vorbit deloc de cand a fost ales in fruntea serviciului secret, si ca nu a participat la ziua acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )