Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, ironic, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala. Nu am vorbit deloc / N-am avut onoarea sa fiu invitat la ziua lui, nu cred ca ma calific

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, ironic, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala. Nu am vorbit deloc / N-am avut onoarea sa fiu invitat la ziua lui, nu cred ca ma calific

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Parlament, ca are o relatie exceptionala cu directorul SIE, Gabriel Vlase, cu care nu a vorbit deloc de cand a fost ales in fruntea serviciului secret, si ca nu a participat la ziua acestuia. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre relatia cu seful SIE: Exceptionala, nu am vorbit deloc. Ce ironii a facut la adresa mai multor colegi care-l contesta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca nu a mai vorbit deloc cu Gabriel Vlase dupa ce colegul sau a fost numit in functia de sef al SIE. Mai mult, liderul social-democrat i-a ironizat pe doi colegi din tabara disidentilor.

Liviu Dragnea vorbeste despre demisie: Eu nu-i doresc altui coleg sa aiba inconstienta mea sa se lase ciuruit in felul acesta (VIDEO)

Liviu Dragnea a explicat de ce nu si-a dat demisia pana acum de la conducerea PSD, desi s-a plans in ultima perioada ca este supus unor presiuni foarte mari. Pentru a nu pune in pamant si a nu.

Liviu Dragnea, despre relatia cu Gabriel Vlase: Exceptionala, nu am vorbit deloc! Seful PSD ia peste picior intalnirea de la SIE (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a vorbit joi despre evenimentul de taina de marti seara de la SIE, prilejuit de onomastica sefului institutiei, Gabriel Vlase, fost deputat social-democrat. Eu nu.

Teleormanleaks. Liviu Dragnea o da la intors cu vila de la Mamaia: Stiu ca incepusem prin 1900 toamna o constructie acolo (VIDEO)

Dezvaluirile Teleormanleaks ii dau batai de cap lui Liviu Dragnea. Seful PSD o da la intors cu vila de la Mamaia, despre care au vorbit jurnalistii de la Rise Project. Dragnea spune ca a inceput.

Teleormanleaks. Brazilia sau Columbia? Unde e facuta poza in care apare Liviu Dragnea (FOTO)

Lovitura pentru Liviu Dragnea si apropiatii sai implicati in Dosarul Tel Drum! Jurnalistii de la RISE Project au anuntat ca au intrat in posesia unei valize pline cu documente despre seful PSD si.

Liviu Dragnea, atacuri VIOLENTE la adresa lui Klaus Iohannis: ii e teama ca ii e chemata sotia la audieri - Seful PSD anunta o noua VALIZA (VIDEO)

Liviu Dragnea a lansat, joi, atacuri grave la adresa lui Klaus Iohannis. Seful PSD il numeste pe Iohannis presedintele fake si tonomatul statului paralel si ameninta cu aparitia unui nou.

Liviu Dragnea i-a chemat de URGENTA pe PUCISTI in biroul sau de la Camera Deputatilor

Sedinta importanta in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor. Seful PSD i-a chemat la discutii pe fostul premier Mihai Tudose si pe Marcel Ciolacu, potrivit stiripesurse. ro. intalnirea lui.

Tudorel Toader, dupa discutia cu Liviu Dragnea: `Eu nu m-am intalnit cu un justitiabil, ci cu cel de-al treilea om in statul roman`. Despre ce au vorbit cei doi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca la intalnirea cu liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a discutat despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala vor lua o decizie, miercuri, cu privire la se.

Liviu Dragnea, reactie NERVOASA la adresa unui jurnalist: Ma stiti pe mine un om care BATE CAMPII? Ce spune liderul PSD despre termenul de finalizare a Autostrazii Unirii (VIDEO)

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o iesire nervoasa joi, cand a fost intrebat de un jurnalist daca poate estima cand se va finaliza constructia Autostrazii Unirii Iasi -.

Ce urmeaza pentru Liviu Dragnea, dupa decizia CCR. Fostul judecator Toni Grebla, anunt important despre soarta sefului PSD

Fostul judecator CCR Toni Grebla a anuntat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea, ce urmeaza pentru cei care au fost condamnati in baza completurilor de 5 judecatori, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )