Libnet.ro
UNICEF

11:30

Surpriza pe final de an! Se inchide o televiziune din Romania

B1 B1,
Surpriza pe final de an! Se inchide o televiziune din Romania

Amatorii de filme din Romania vor avea cu o televiziune mai putin. De ce? Postul Paramount Channel se inchide in Romania din ianuarie 2021. Anuntul a fost publicat sub forma unui promo, care ruleaza atat pe. continuă pe B1

Televiziunea care dispare din Romania. in plina pandemie, nu poate determina oamenii sa se uite la ea

Din prina luna a noului an, televiziunea de filme Paramount Channel se inchide. Acest anunt a fost publicat sub forma de promo, ce ruleaza pe post si pe YouTube. Televiziunea care dispare din Romania Este finalul unei calatorii. Paramount Channel se va inchide in ianuarie. Dar filmele voastre preferate vor gasi o noua casa, la .

Zona din Romania inghitita de ninsori. Stratul de zapada are 65 de cm deja aici

Iarna si-a intrat pe deplin in drepturi, in special in zonele de munte din tara. Deja, pentru amatorii de schii, zapada a atins un nivel record pentru inceputul de decembrie. ANM anunta ninsori, in continuare, cel putin in zonele montane, la altitudini mari. O zona afectata de cantitatile mari de zapada a fost si Balea .

O banca dispare din Romania. Nu o mai gasesti sub acest nume

Finalul de an vine cu o veste surpriza in sectorul bancar din Romania. Una dintre bancile cunoscute dispare. Poate, la prima vedere, noul nume nu e la fel de intuitiv, dar cu siguranta anunta.

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Surpriza socanta: cine e pe ultimul loc

Se pare ca Brasovul este la coada clasamentului oraselor din Romania cu cel mai curat aer. Potrivit specialistilor, in mod surprinzator, frumosul oras de sub Tampa este situat pe o pozitie incredibila a acestei ierarhii. in ciuda faptului ca este asezat la poalele muntilor, orasul Brasov se numara printre localitatile cele mai afectate de poluare.

Vedeta din Romania care isi incearca norocul la Kanal D dupa ce a fost concediata de Antene

O vedeta care a trecut pe la Antena isi incearca acum norocul la Kanal D. Aceasta a fost concediata si considera ca vine cu forte proaspete in noul post de televiziune, dupa toate ce s-au petrecut. Despre cine este vorba? Detalii de la apropiatii vedetei. A fost concediata de la Antena, iar acum vrea sa .

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

Vedeta din Romania care a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul? Se grabea la sala!

O vedeta din Romania a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul pentru care a facut-o este acela ca se grabea sa ajunga la sala. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine a incalcat legea de doua ori in doar o ora. Ce vedeta s-a grabit sa ajunga la sala .

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut.

Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania. Petrecere cu zeci de invitati, a fost haos total

In plina pandemie de coronavirus, unii se distreaza cat pot de mult, la petreceri fabuloase la care, evident, invita si manelisti celebri, cum ar fi Florin Salam, pentru a le canta. Florin Salam si-a batut joc de toate regulile din Romania Asa a fost si in cazul fostului fotbalist, Marian Aliuta, care, de curand, a .

Cantareata din Romania care are 5 copii. Cum face fata, in pandemie: Te storc de energie!

Raluca ex-Angels, este cu, adevarat o mamica eroina. Ea si sotul ei, de meserie procuror, au cinci copii, Serafim 12 ani, Casian 10 ani, Emilian- 6 ani, Maria 8 ani Anastasia 3 ani. Cum e viata in pandemie cu cinci copii, dar si daca isi mai doreste copii, a povestit Raluca .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )