Libnet.ro
UNICEF

14:00

De ce se tem minoritatile nationale din Republica Moldova de Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
De ce se tem minoritatile nationale din Republica Moldova de Uniunea Europeana

Minoritatile nationale din Republica Moldova nu sunt de acord cu integrarea europeana a tarii, manifestand o mare temere fata de cursul pro-european. Cercetatorii Marcin Kosienkowski si William Schreiber au publicat in noiembrie 2014 studiul Minoritatile nationale ale Republicii Moldova: De ce sunt eurosceptice? in care incearca sa identifice principalele temeri ale etniilor fata de Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Ce cred feministele din Republica Moldova despre penis si vagin

Feministii din Republica Moldova sunt femeile si barbatii carora le pasa de egalitatea de gen. Acestia s-au coagulat intr-un grup spontan care se numeste Grupul de initiativa feminista din Moldova. Grupul organizeaza activitati pentru a provoca populatia din Republica Moldova sa gandeasca altfel. Feminista Victoria Apostol, initiatoarea Grupului de initiativa feminista, a oferit un interviu pentru Adevarul Moldova.

Jumatate de miliard de lei. Spitalele din Republica Moldova, ingropate in datorii uriase

Institutiile medicale din Republica Moldova se confrunta cu grave probleme financiare. Dupa o criza acuta de medicamente si un scandal in care doctorii recunosteau ca nu mai au cu ce sa faca operatii, situatia incepe sa devina mai clara - spitalele sunt ingropate in datorii, iar motivele se trag din anul precedent.

FOTO. O CORABIE din Republica Moldova face senzatie in Romania

Vedeta orasului Mangalia este, in aceasta perioada, o corabie sub pavilionul Republicii Moldova, ancorata in portul turistic.

Bancile devalizate din Republica Moldova vor disparea cu tot cu banii furati

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Dorin Dragutanu, da asigurari ca lichidarea bancilor furate este cea mai sigura solutie. Totusi, expertii considera ca acest proces include riscuri majore, iar banii furati nu vor fi recuperati din cauza ca nu exista vointa politica.

Rusia a anulat embargoul la fructe pentru Republica Moldova, cu titlu de experiment. Gagauzii sunt principalii beneficiari

Serviciul federal fitosanitar rus Rosselhoznadzor a anuntat ca mai multi producatori de fructe din Republica Moldova vor putea sa reia exportul in Rusia.

Republica Moldova: Consiliul Suprem de Securitate, convocat miercuri de presedintele Nicolae Timofti, pentru a se discuta despre situatia economico-financiara a tarii

Consiliul Suprem de Securitate din Republica Moldova a fost convocat pentru miercuri de presedintele Nicolae Timofti pentru a fi discutata situatia economico-financiara si social-politica din tara,.

Republica Moldova: O fata de 16 ani a murit din cauza unei fotografii de tip selfie

O adolescenta de 16 ani din Republica Moldova a murit dupa ce ar fi incercat sa isi faca o fotografie de tip selfie, spun politistii. Tanara s-a urcat pe acoperisul unei cladiri de 11 etaje, iar intr-un.

Cat costa litrul de benzina in Basarabia. Cozi infernale in vamile cu Republica Moldova pentru un plin in tara vecina

Potrivit rapoartelor Politiei de Frontiera, mii de autovehicule au ajuns sa tranziteze zilnic punctele de trecere ale granitei dintre Romania si Republica Moldova. Majoritatea soferilor trec in tara vecina pentru un plin de benzina.

Pericolele ce ameninta Republica Moldova: Transnistria si criza bancara

Agentia internationala de evaluare financiara Moodys considera ca situatia in Republica Moldova se va deteriora daca nu va fi solutionata criza din sectorul bancar, nu va fi aplicat un nou program cu FMI, iar pe malul stang starea economica se va inrautati brusc.

Trei ani decisivi pentru Republica Moldova. Expertii anunta scenarii pesimiste dupa furtul din banci

Cel mai pesimist scenariu al economistilor prevede intrarea in faliment a Republicii Moldova din cauza costului garantiei de stat prin care BNM a acordat ajutor bancilor furate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )