Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ce teme ii transmite Comisia europeana Guvernului Ponta

România Liberă România Liberă,
Ce teme ii transmite Comisia europeana Guvernului Ponta

Executivul comunitar avertizeaza Romania ca va reintra in procedura de deficit excesiv dupa intrarea in vigoare a noului Cod Fiscal si recomanda finalizarea programului de asistenta financiara cu FMI, pe care Guvernul pare sa il fi abandonat. continuă pe România Liberă

Comisia Europeana a blocat 144 de milioane de euro din programele de competitivitate si mediu ale Romaniei. Comisarul Cretu, catre Guvernul Ponta: Sa veniti cu solutii eficiente de ameliorare a gestionarii fondurilor UE

Romaniei i-au fost blocate fonduri europene de 144 de milioane de euro de catre Comisia Europeana, din cauza unor suspiciuni de nereguli in programele operationale Competitivitate economica si Mediu, conform datelor furnizate marti de Executivul European. Autoritatile romane trebuie sa vina cu solutii eficiente de ameliorare a sistemului de gestionare a fondurilor europene, a declarat, marti, pentru HotNews, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu.

Ponta: Saptamana viitoare avem negocieri cu FMI si Comisia Europeana, pana acum noi am avut dreptate cu scaderea taxelor si masurile de crestere

Guvernul va avea saptamana viitoare negocieri cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana, a anuntat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern, el adaugand ca pana acum noi am avut dreptate si ca spera ca fie in continuare asa.

Aderarea Romaniei la spatiul Schengen, sustinuta de Comisia Europeana si de alte patru tari membre UE

Irlanda, Lituania, Ungaria, Letonia detinatoarea Presedintiei Consiliului UE, si Comisia Europeana sustin neconditionat aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Afirmarea sprijinului a acestor state fata de.

Comisia Europeana, chemata in ajutorul turistilor din Venetia, nevoiti sa plateasca preturi mult mai mari decat localnicii

Comisia Europeana a inceput o ancheta, dupa ce un turist belgian a formulat o plangere oficiala referitor la preturile uriase practicate in Venetia special pentru vizitatori.

Comisia Europeana constata deficiente in educatia din Romania

In documentul care contine recomandarile anuale adresate Romaniei, Comisia Europeana constata deficientele pe care le semnalez si eu si alti comentatori de ani de zile. Fara nici un efect, decidentii din educatie nu se uita la niste amarati de comentatori.

Comisia Europeana: Nivelul scazut de dezvoltare a pietei muncii, abandonul scolar, subfinantarea sistemului de sanatate si frauda fiscala, principalele probleme ale Romaniei

Comisia Europeana a publicat recomandarile de tara pentru 2015-2016. Fiecare stat membru trebuie sa ia masuri pentru crearea de locuri de munca si pentru stimularea investitiilor. in privinta Romaniei,.

Comisia Europeana cere masuri nationale pentru sprijinirea redresarii

Comisia Europeana a adoptat, ieri, recomandarile de politica economica specifice fiecarei tari, pentru 2015 si 2016, lansand un apel pentru luarea de masuri la nivel national in vederea crearii de locuri de munca si stimularea cresterii.

Proiectul de modificare a Codului Silvic a ajuns la Comisia Europeana: Consiliul Concurentei vrea sa stie daca ar fi ilegala interdictia ca un operator economic sa proceseze mai mult de 30% dintr-un sortiment de lemn scos pe piata

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a trimis o solicitare Comisiei Europene pentru a-si exprima opinia privind introducerea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie ce poate fi achizitionat de o companie, in proiectul legii de modificare a Codului Silvic. Consiliul Concurentei a decis sa se consulte cu Comisia Europeana, in contextul in care mentinerea unei limitari la achizitia de masa lemnoasa ar putea reprezenta o incalcare a Tratatului privind Functionarea Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie a marfurilor, ce poate avea ca posibila consecinta declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei.

Comisia Europeana propune cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in tarile UE

Comisia Europeana propune stabilirea unor cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate statele membre ale Uniunii Europene, informeaza BBC News online. Potrivit estimarilor Natiunilor Unite, aproximativ 60. 000 de imigranti au incercat.

Comisia Europeana vrea distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate tarile UE

Comisia Europeana va propune stabilirea unor cote pentru distribuirea imigrantilor extracomunitari in toate statele membre ale Uniunii Europene. De asemenea, oficialii europeni vor propune modalitati legale pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )