Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tendintele viitorului, la CES 2016 Las Vegas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tendintele viitorului, la CES 2016 Las Vegas

Mai mult de 3600 de expozanti participa la targul de inovatii in tehnologie Consumer Electronics Show CES), care are loc intre 6 si 9 ianuarie 2016, in Las Vegas. continuă pe Ziarul Bursa

FOTOGALERIE CES Las Vegas Conceptul Volkswagen BUDD-e ne arata platforma pe care vor fi construite viitoarele masini electrice Volkswagen

Volkswagen se incapataneaza sa arate ce poate in SUA, iar la Consumer Electronics Show CES) din Las Vegas a adus conceptul Volkswagen BUDD-e un model compact cu design de mini autobuz ce prefigureaza elemente interesante: o noua platforma pentru masinile electrice Volkswagen care vor fi lansate din 2019 incolo si o tehnologie de recunoastere a gesturilor soferului pentru a controla diverse functii tehnologie care se va regasi si pe urmatorul Volkswagen Golf).

VIDEO CES Las Vegas - Kia vrea sa lanseze masini complet autonome in 2030

Marca sud-coreeana Kia vrea sa lanseze in 2020 masini partial autonome si zece ani mai tarziu masini care se pot conduce in totalitate singure, au spus oficialii companiei, la targul CES Las Vegas. Compania va investi doua miliarde dolari pentru proiect pana in 2018 si a obtinut autorizatia de a testa in SUA o versiune autonoma a modelului Soul EV.

VIDEO CES 2016 -Un misterios constructor auto isi prezinta planurile si vine cu un concept de masina electrica de 1.000 CP

Faraday Future, o companie infiintata acum 18 luni si sustinuta financiar de un magnat chinez, a prezentat la targul CES Las Vegas un concept de masina electrica de 1. 000 Cai Putere si promite ca in doi ani va incepe productia la o fabrica din Las Vegas. Anuntul a fost privit cu scepticism de multa lume, mai ales ca in industria auto companiile noi reusesc in general dupa mai multi ani sa inceapa productia.

CES Las Vegas - Lenovo si Google anunta dezvoltarea primului telefon din Project Tango, terminal ce poate crea harti 3D in timp real

La targul CES Las Vegas Lenovo a anuntat dezvoltarea primului dispozitiv mobil de larg consum integrat cu Project Tango in colaborare cu Google. Project Tango este o platforma tehnologica dezvoltata de Google care utilizeaza un sistem optic computerizat avansat, detectare in adancime si a miscarii pentru a crea experiente 3D pe ecran, permitand astfel utilizatorilor sa-si exploreze mediile ambiante fizice prin intermediul dispozitivului. Telefonul va fi lansat la vara si obiectivul este sa coste sub 500 de dolari.

VIDEO CES Las Vegas. HTC a prezentat o noua versiune a ochelarilor de realitate virtuala Vive care vor fi lansati in aprilie

HTC a surprins multa lume cand in martie 2015 a anuntat ca va construi un dispozitiv de realitate virtuala gandit pentru gaming. Initial a promis ca il va lansa in 2015, acest lucru nu s-a intamplat, dar la CES Las Vegas compania a prezentat o noua versiune - Vive Pre - si a promis ca lansarea comerciala va fi in aprilie, pana atunci 7. 000 de unitati urmand a ajunge la dezvoltatori.

CES 2016: Samsung Gear S2 primeste versiuni de lux si va deveni compatibil cu iPhone-urile

In cadrul CES 2016, eveniment desfasurat in Las Vegas, Samsung a lansat doua noi versiuni ale smartwatch-ului Gear S2 classic, Rose Gold de 18K si Platinum. Samsung Gear S2 a fost cel mai bun smartwatch lansat in 2015, si in 2016 el va deveni si mai de succes. in primul rand, compania a anuntat o [].

CES 2016: Asus lanseaza un monitor curbat QHD de 34 de inci

La CES 2016, Asus a prezentat noua sa gama de monitoare, alaturi de alte cateva dispozitive interesante. Cu prilejul evenimentului din Las Vegas, Asus a prezentat o noua gama de monitoare. Aceasta include modelulportabil MB169C+, cu diagonala de 15. 6 inci , seria de monitoare QHD curbate Designo MX de 34 inci si versiunea 4K Designo [].

Un plasture inteligent anticancer, prezentat la CES 2016

LOreal a prezentat la targul international Consumers Electronics Show CES) 2016 de la Las Vegas un plasture inteligent care este capabil sa monitorizeze expunerea pielii la actiunea daunatoare a razelor.

CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Printre cele mai interesante lucruri prezentate la CES 2016 se numara si EHang 184, o drona care poate transporta oameni. Chinezii au venit cu numeroase proiecte la CES 2016, insa drona EHang 184 este de departe printre cele mai interesante pe care le-am vazut. Dupa cum scriu cei de la Business Insider, aceasta este practic [].

CES 2016: Dell lanseaza cel mai subtire si mai usor notebook business din lume

In cadrul CES 2016, Dell a lansat un portofoliu extins de echipamente comerciale Latitude adresateclientilor din zona business, potrivit unui comunicat remis Playtech. Acestea au un design deosebit, ecrane infinity edge si materiale de tip premium. Adaptate dupa linia de produse de consum de succes XPS, noile echipamente din gamele Latitude si UltraSharp reprezinta cel [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )