Libnet.ro
UNICEF

15:01

CES 2016: Dell lanseaza cel mai subtire si mai usor notebook business din lume

Playtech Playtech,
CES 2016: Dell lanseaza cel mai subtire si mai usor notebook business din lume

In cadrul CES 2016, Dell a lansat un portofoliu extins de echipamente comerciale Latitude adresateclientilor din zona business, potrivit unui comunicat remis Playtech. Acestea au un design deosebit, ecrane infinity edge si materiale de tip premium. Adaptate dupa linia de produse de consum de succes XPS, noile echipamente din gamele Latitude si UltraSharp reprezinta cel []. continuă pe Playtech

CES 2016: Lenovo Yoga 900s este cel mai subtire hibrid portabil din lume

Cei de la Lenovo incearca sa nu-si piarda dominatia din piata de PC-uri prin lansarea celui mai subtire hibrid din lume, Lenovo Yoga 900s. Desi la nivel global numarul celor care investesc in PC-uri noi este in continua scadere, chiar si dupa lansarea noului sistem de operare Windows 10, cei de la Lenovo sunt hotarti [].

CES 2016: Asus lanseaza un monitor curbat QHD de 34 de inci

La CES 2016, Asus a prezentat noua sa gama de monitoare, alaturi de alte cateva dispozitive interesante. Cu prilejul evenimentului din Las Vegas, Asus a prezentat o noua gama de monitoare. Aceasta include modelulportabil MB169C+, cu diagonala de 15. 6 inci , seria de monitoare QHD curbate Designo MX de 34 inci si versiunea 4K Designo [].

Star Wars, cel mai popular film al anului 2015 in Romania

Dupa doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, STAR WARS: Trezirea Fortei a devenit filmul anului in Romania. Fara indoiala, cel mai nou episod din Star Wars, a fost cel mai de succes film al anului care a trecut. Toate recordurile inregistrate la nivel global nu aveau cum sa nu se [].

CES 2016: Inspirat din Surface, Galaxy TabPro S ar putea fi cel mai usor PC

In continuare producatorii de gadgeturi alearga dupa superlative absolute, motiv pentru care, noulSamsung Galaxy TabPro S ar putea fi cel mai usor PC. Cu un concept de design si o tastatura detasabila ce ne aduce aminte de Microsoft Surface, Samsung a reusit totusi sa aduca la CES 2016 un sistem hibrid cu Windows care merita [].

CES 2016: Inspirat din Apple, noul LG Gram 15 este un laptop de 15 absurd de usor

Pentru ca este foarte usor sa promovezi produse definite prin superlative absolute, noul LG Gram 15, cel mai usor notebook de 15 inci se va vinde foarte bine. Au trecut deja cateva luni de cand cei de la LG au inceput comercializarea in occident a sistemelor ultra portabile din seria Gram. in principiu, acelea erau [].

CES 2016: HTC si Under Armour lanseaza trei gadgeturi purtabile

In cadrul CES 2016, HTC tocmai a anuntat, in parteneriat cu Under Armour, HealthBox, un sistem de trei gadgeturi care te ajuta sa iti monitorizezi sanatatea si activitatea fizica. Proiectat impreuna cu HTC si dezvoltat de UA Record, UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate si UA Scale, care se conecteaza perfect pentru a [].

CES 2016: Samsung Gear S2 primeste versiuni de lux si va deveni compatibil cu iPhone-urile

In cadrul CES 2016, eveniment desfasurat in Las Vegas, Samsung a lansat doua noi versiuni ale smartwatch-ului Gear S2 classic, Rose Gold de 18K si Platinum. Samsung Gear S2 a fost cel mai bun smartwatch lansat in 2015, si in 2016 el va deveni si mai de succes. in primul rand, compania a anuntat o [].

CES 2016: Sony PS-HX500 este un pick-up pentru secolul 21

Avand in vedere ca in ultimii ani singurele vanzari de muzica in format fizic ce au crescut au fost cele de viniluri, japonezii au anuntat noul Sony PS-HX500. Un pick-up cu un design simplu si modern, noul Sony PS-HX500 este cel mai nou gadget care nu ar trebui sa lipseasca din casa pasionatilor de viniluri.

CES 2016: Nvidia anunta un supercomputer pentru masinile autonome

In America, moda masinilor autonome este in toi, facand aproape orice companie din domeniul IT saaiba pana si cel mai mic aport la dezvoltarea unei industrii in plin proces de crestere. Cum Samsung si Apple merg cu pasi repezi in urma tehnologiei auto promovate de Tesla, Nvidia nu intarziat sa prezinte un S0C System on [].

CES 2016: EHang 184 este o drona care poate transporta oameni

Printre cele mai interesante lucruri prezentate la CES 2016 se numara si EHang 184, o drona care poate transporta oameni. Chinezii au venit cu numeroase proiecte la CES 2016, insa drona EHang 184 este de departe printre cele mai interesante pe care le-am vazut. Dupa cum scriu cei de la Business Insider, aceasta este practic [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )