Libnet.ro
UNICEF

21:00

TENIS. Halep, oficial locul 3 WTA

România Liberă România Liberă,
TENIS. Halep, oficial locul 3 WTA

Conform listei cu ierarhia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 WTA doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. continuă pe România Liberă

Simona Halep, oficial locul trei WTA. Romanca a urcat o pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin

Simona Halep este, incepand de luni, numarul trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin. Jucatoarea de tenis a reusit aceasta performanta dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, in cadrul careia a cedat in fata rusoaicei Maria Sarapova 5 WTA), cu scorul de6-4, 6-7 5), 6-4.

Simona Halep, oficial locul 3 WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Inainte sportivei romance se afla americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

WTA a publicat luni clasamentul actualizat, in care jucatoarea de tenis Simona Halep din Romania a urcat pe locul 3 mondial.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep 22 de ani), a urcat, in premiera, pe locul al treilea in clasamentul WTA dat publicita and tii astazi, dupa cea mai buna performan and ta a carierei sale, finala de la Roland Garros, disputata sambata cu rusoaica Maria Sarapova.

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )