Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tenis: Monica Niculescu a ratat calificarea in turul trei la US Open

B1 B1,
Tenis: Monica Niculescu a ratat calificarea in turul trei la US Open

Monica Niculescu a ratat calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Romanca a fost invinsa in tuul doi cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, de sportiva ceha Barbora. continuă pe B1

Monica Niculescu, eliminata in turul 2 la US Open

Jucatoarea Monica Niculescu a ratat, joi, calificarea in turul 3 al turneului US Open, ultima competitie de Mare Slem a sezonului.

Monica Niculescu, a cincea romanca in turul doi la US Open

Sportiva Monica Niculescu, locul 68 mondial, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5/7), 6-1, 7-5, pe Iaroslava Svedova din Kazahstan, locul 50 WTA, si a devenit a cincea jucatoare din Romania care a acces in .

Monica Niculescus-a calificat in turul 2 la US Open, dupa un meci maraton

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat greu in turul 2 de la US Open, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 6-7, 6-1, 7-5 ae Yaroslava Svedova, la capatul unei partide care a durat trei ore.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la US Open

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a calificat, miercuri seara, in turul trei la US Open, relateaza GSP. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe slovaca Jana Cepelova cu scorul de 6-2, 6-1, meciul durand.

US Open Doua zile perfecte pe taram american. Monica Niculescu castiga la mare lupta in fata Svedovei. Romania are 5 tenismene in turul doi

Monica Niculescu 68 WTA) a castigat in 3 seturi partida cu Yaroslava Svedova Kazahstan, 51 WTA), 6-7, 6-1 si 7-5, fiind a cincea romanca care obtine calificarea in turul doi al US Open dupa Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Sorana Carstea. Tot marti, Sorana Cirstea 80 WTA) a invins-o cu scorul de 6-1, 6-1, pe sportiva britanica Heather Watson 46 WTA).

Monica Niculescu, a 5-a jucatoare din Romania in turul doi la US Open

La capatul unui meci de trei ore fara sase minute, Monica Niculescu a invins-o pe Yaroslava Shvedova din Kazahstan si s-a calificat in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Vesti cat se poate de bune de la US Open unde Monica Niculescu a reusit calificarea in turul doi. Romanca a invins-o cu 6-7 5/7), 6-1, 7-5 pe Iaroslava Svedova, din Kazahstan pentru a trece in runda a doua a ultimului Mare Slem al anului.

Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor

Echipa Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa executarea loviturile de departajare, scor 5-6, in poarta formatiei bulgare Ludogoret Razgrad aparand fostul fundas dinamovist Cosmin Moti, care a parat doua penaltiuri si a inscris un gol de la 11 metri.

Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii, dupa ce fostul fundas dinamovist Cosmin Moti a aparat doua penalty-uri

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, fiind invinsa cu 6-5 dupa executarea loviturilor de departajare de echipa bulgara Ludogoret Razgrad, in mansa secunda a.

LIVE US Open: Sorana Cirstea si Monica Niculescu pe teren dupa ora 18:00

Dupa ce luni in prima zi a US Open am avut trei jucatoare care au intrat in competitie si din fericire toate trei s-au calificat mai departe, marti este randul Soranei Cirstea si Monicai Niculescu sa inceapa aventura la Flushing Meadows.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )