Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tenis: Simona Halep, pe locul 1 in preferintele fanilor. Maria Sarapova, aleasa jucatoarea WTA a lunii mai

B1 B1,
Tenis: Simona Halep, pe locul 1 in preferintele fanilor. Maria Sarapova, aleasa jucatoarea WTA a lunii mai

Rusoaica Maia Sarapova a fost desemnata jucatoarea lunii mai, datorita castigarii turneelor de la Madrid si Roland Garros, in timp ce Simona Halep, finalista atat in Spania cat si in Franta, a ocupat. continuă pe B1

Simona Halep, locul 4 intr-un top al celor mai mari sportivi romani din istorie

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), jucatoarea de tenis Simona Halep ocupa locul patru intr-un top al celor mai mari sportivi romani din toate timpurile.

Maria Sharapova, jucatoarea lunii mai, iar Simona Halep, locul 1 in preferintele fanilor

WTA a anuntat, pe site-ul oficial, ca sportiva rusa Maria Sarapova a fost desemnata jucatoarea lunii mai, datorita castigarii turneelor de la Madrid si Roland Garros, in timp ce Simona Halep, finalista atat in Spania cat si in Franta, a ocupat primul.

Fost numar 1 mondial in tenis: Simona Halep are ceva ce imi aminteste de mine

Justine Henin, fost numar 1 mondial si de patru ori castigatoare la Roland Garros, a declarat, marti, ca a vazut-o pe Simona Halep jucand prima oara la turneul de la Paris, subliniind ca romanca are o.

Studiu IRES: Fotbalul, cel mai iubit sport in Romania; Simona Halep, locul patru in clasamentul celor mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES, cel mai iubit sport si cel mai vizionat in Romania este fotbalul. Urmeaza gimnastica si tenisul de camp. Nadia Comaneci si Gica Hagi sunt vazuti drept cei mai mari sportivi romani ai tuturor timpurilor, in timp ce Simona Halep se afla pe locul 4.

Simona Halep, CAMPIOANA FANILOR. A primit 291.000 de voturi din 305.000. Cine a iesit Jucatoarea lunii mai

Simona Halep a fost votata de peste 291. 000 de oameni pe site-ul wtatennis. com, insa castigatoarea titlului de Jucatoarea lunii Mai a fost aleasa Maria Sharapova, de catre oficialii WTA. Stire in curs de.

Simona Halep, nominalizata la jucatoarea lunii mai, alaturi de Maria Sharapova si Serena Williams - Afla unde o poti vota

Dupa ce a ajuns in finalele turneelor de la Madrid si Roland Garros in ambele a fost invinsa de Maria Sharapova), Simona Halep a fost inclusa de site-ul oficial al WTA pe lista sportivelor care pot primi premiul de jucatoarea lunii mai.

Simona Halep are un prim tur usor la s-Hertogenbosch

Simona Halep va juca luni sau marti in primul tur de la turneul de las-Hertogenbosch, pe iarba, acolo unde va incerca sa isi apere titlul catigat in 2013.

Simona Halep, omagiata in inima muntilor! Un mesaj de multumire a fost montat chiar sub Crucea din Varful Caraiman

Simona Halep, omagiata in inima muntilor! Un mesaj de multumire pentru noua campioana a sportului romanesc a fost montat chiar sub Crucea din Varful Caraiman. Initiativa a apartinut salvamontistilor din.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai. O puteti vota pe site-ul WTA

Performantele recente ale Simonei Halep nu au trecut neobservate. Finalista de la Roland Garros este nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai, alaturi de Maria Sharapova si Serena Williams. Halep este.

Mazare s-a razgandit: Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al Constantei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a afirmat, marti, ca ii va acorda jucatoarei de tenis Simona Halep titlul de cetatean de onoare al Constantei in urmatoarea sedinta de Consiliu Local, programata in aceasta luna.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )