Libnet.ro
UNICEF

00:07

Maria Sharapova, jucatoarea lunii mai, iar Simona Halep, locul 1 in preferintele fanilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Maria Sharapova, jucatoarea lunii mai, iar Simona Halep, locul 1 in preferintele fanilor

WTA a anuntat, pe site-ul oficial, ca sportiva rusa Maria Sarapova a fost desemnata jucatoarea lunii mai, datorita castigarii turneelor de la Madrid si Roland Garros, in timp ce Simona Halep, finalista atat in Spania cat si in Franta, a ocupat primul. continuă pe Wall-Street Ro

Halep, jucatoarea lunii mai in preferintele fanilor. WTA a preferat-o totusi pe Sharapova

Simona Halep a fost votata de fani jucatoarea lunii mai intr-un clasament al preferintelor, in timp ce WTA a desemnat-o oficial pe Maria Sharapova jucatoarea lunii dupa castigarea turneelor de la Madrid si Roland Garros.

Sarapova- jucatoarea lunii mai, Halep-in inima fanilor

Maria Sarapova a fost desemnata jucatoarea lunii mai. Simona Halep insa a castigat inimile miilor de fani. Pe ea au ales-o fanii tenisului jucatoarea lunii, numai ca reprezentantii WTA au tinut cont de rezultatele directe dintre cele doua sportive si au dat castig de cauza frumoasei rusoaice.

Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru titlul de jucatoarea lunii mai. Unde poate fi votata

Dupa calificarea in ultimul act de la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai. Romanca este in competitie cu Maria Sarapova 5 WTA), cea care a castigat trofeul parizian si Serena Williams, ocupanta pozitiei de lider in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

Votata masiv, dar invinsa de Sarapova. Halep, procente uriase, insa jucatoarea lunii mai a fost desemnata rusoaica. WTA si-a a explicat alegerea

Simona Halep a avut un parcurs senzational in ultimele saptamani, a urcat pe locul 3 in lume si a jucat doua finale WTA importante. Iar cum succesul atrage automat si apreciere, HalepMania a cuprins Romania. Drept dovada si audienta inregistrata de finala de la Roland Garros, cel mai vizionat meci de tenis feminin din istoria Eurosport!.

Simona Halep, nominalizata la jucatoarea lunii mai, alaturi de Maria Sharapova si Serena Williams - Afla unde o poti vota

Dupa ce a ajuns in finalele turneelor de la Madrid si Roland Garros in ambele a fost invinsa de Maria Sharapova), Simona Halep a fost inclusa de site-ul oficial al WTA pe lista sportivelor care pot primi premiul de jucatoarea lunii mai.

Simona Halep, CAMPIOANA FANILOR. A primit 291.000 de voturi din 305.000. Cine a iesit Jucatoarea lunii mai

Simona Halep a fost votata de peste 291. 000 de oameni pe site-ul wtatennis. com, insa castigatoarea titlului de Jucatoarea lunii Mai a fost aleasa Maria Sharapova, de catre oficialii WTA. Stire in curs de.

Tenis: Simona Halep, pe locul 1 in preferintele fanilor. Maria Sarapova, aleasa jucatoarea WTA a lunii mai

Rusoaica Maia Sarapova a fost desemnata jucatoarea lunii mai, datorita castigarii turneelor de la Madrid si Roland Garros, in timp ce Simona Halep, finalista atat in Spania cat si in Franta, a ocupat.

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai. O puteti vota pe site-ul WTA

Performantele recente ale Simonei Halep nu au trecut neobservate. Finalista de la Roland Garros este nominalizata la titlul de jucatoare a lunii mai, alaturi de Maria Sharapova si Serena Williams. Halep este.

Simona Halep, locul 4 intr-un top al celor mai mari sportivi romani din istorie

Potrivit unui studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), jucatoarea de tenis Simona Halep ocupa locul patru intr-un top al celor mai mari sportivi romani din toate timpurile.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )