Libnet.ro
UNICEF

22:45

Tenismanul Rafael Nadal este cel mai cunoscut sportiv spaniol la nivel international

B1 B1,
Tenismanul Rafael Nadal este cel mai cunoscut sportiv spaniol la nivel international

Tenismanul Rafael Nadal este cel mai cunoscut sportiv din Spania, devansandu-i pe pilotul de Formula 1 Fernando Alonso si pe baschetbalistul Pau Gasol. Analiza a fost facuta de o frma de consultanta, in 12. continuă pe B1

in premiera: Universul lui Maniu - Nicolae Maniu, cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna

El este cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna. Stilul lui este atat de interesant incat, de-a lungul deceniilor, au incercat multi sa il defineasca. L-au comparat cu Dali. L-au comparat cu.

FIFA a stabilit care este cel mai rapid fotbalist din lume. Cristiano Ronaldo e abia pe locul 4 in acest clasament

Lumea fotbalului era absolut convinsa ca portughezul Cristiano Ronaldo este cel mai rapid fotbalist al lumii, dar lucrurile nu stau deloc asa.

ATP: Rafael Nadal, in cotinuare lider; Victor Hanescu se afla pe 89

Rafael Nadal se afla in continuare pe prima pozitie a ierarhiei ATP, sportivul din Spania fiind urmat de Novak Djokovic si Stanislas Wawrinka. Pe patru se gaseste Roger Federer. Primul roman din clasament este Victor Hanescu se mentine pe 89).

Clujul vazut prin ochii unui expat canadian: cel mai bun oras din lume in care sa traiesti

Un canadian care traieste de trei ani in Cluj-Napoca, e indragostit de capitala Ardealului. El face o analiza pertinenta a orasului in doua postari pe blogul Expat in Romania. in una dintre ele, intitulata Este Clujul cel mai bun oras din lume in care sa traiesti?, face un top 10 al lucrurilor care-i plac, iar intr-o alta postare analizeaza cum s-a schimbat orasul si ce ar mai trebui schimbat.

Cel mai vechi partid din Egipt sustine candidatura fostului sef al armatei la alegerile prezidentiale

Partidul nationalist Al-Wafd, cel mai vechi din Egipt, a anuntat ca va sprijini candidatura fostului sef al armatei, Abdul Fattah al-Sisi, la alegerile prezidentiale din luna mai, informeaza agentia EFE, citata.

Cel mai vandut pictor roman expune la Muzeul de Arta din Cluj

Nicolae Maniu, artistul desemnat in presa drept cel mai vandut pictor roman, isi va expune lucrarile la Muzeul de Arta din Cluj intre 12 aprilie si 25 mai. La vernisajul expozitiei, formate din circa 90 de tablouri, participa si artistul, care s-a nascut la Turda,judetul Cluj, si acum traieste la Paris.

Holcim si Lafarge vor fuziona si devin cel mai mare producator de ciment din lume

Compania Holcim si Lafarge, ambele cu operatiuni in Romania, au convenit o fuziune prin schimb de actiuni, care va crea cel mai mare producator de ciment din lume si va presupune vanzarea de active, mai ales in Europa, pentru a obtine aprobarile.

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din lume! Iata topul!

Justin Timberlake a fost desemat de Fashion ONE TV cel mai elegant barbat din lume. Artistul ii ia locul lui David Beckham, cel care a detinut locul 1 anul trecut. Iata ce alti barbati celebri figureaza in clasament.

Cainele japonez - cel mai bun film la Vilnius International Festival

Cainele japonez, debutul in lungmetraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu, a fost distins cu premiul pentru cel mai bun film in competitia New Europe - New Names a Vilnius International Film Festival Vilnius IFF) Kino.

Cum arata cel mai nou wine bar deschis in Centrul Istoric cu 30.000 de euro

Horia Cretu 34), de profesie inginer structurist, a investit 30. 000 de euro in cel mai nou bar de degustare de vinuri din Centrul Istoric si tinteste venituri de aproximativ 150. 000 de euro pana la finalul anului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )