Libnet.ro
UNICEF

16:30

Tensiunea continua in Turcia: Viceprimarul unui district din Istanbul a fost impuscat in cap

B1 B1,
Tensiunea continua in Turcia: Viceprimarul unui district din Istanbul a fost impuscat in cap

Starea de tensiune din Turcia continua si astazi, la 3 zile de la puciul esuat. Viceprimarul districtului Ssisli din Istanbul a fost impuscat luni in cap de catre un necunoscut si se afla in. continuă pe B1

Viceprimarul unui district din Istanbul a fost impuscat in cap

Viceprimarul districtului Sisli din Istanbul a fost impuscat in cap luni de un atacator neidentificat si se afla la spital in stare critica, a anuntat postul NTV citat de agentia Reuters.

Viceprimarul unui cartier din Istanbul a fost impuscat in cap si se afla in stare grava

Viceprimarul cartierului Ssisli din Istanbul a fost impuscat de catre un necunoscut si se afla in stare grava, potrivit postului turc NTV, care nu precizeaza daca incidentul are legatura cu puciul esuat, conform Reuters.

Turcia: Viceprimar din Istanbul, impuscat in cap; acesta este in stare critica - presa

Un atacator necunoscut l-a impuscat in cap, luni, pe viceprimarul districtului Sisli din Istanbul, acesta aflandu-se in stare critica, a informat televiziunea turca NTV, citata de Reuters.

MAE: 134 de romani care au fost blocati pe aeroportul din Istanbul au ajuns la Bucuresti

ACTUALIZARE 22:28 Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca primul grup de 134 de cetateni romani, blocati pe aeroportul din Istanbul din cauza situatiei din Turcia, a revenit in siguranta la Bucuresti cu zborul regulat RO264, operat de compania TAROM, la ora 21:20. *ACTUALIZARE 21:27 MAE recomanda evitarea deplasarilor care nu sunt necesare *ACTUALIZARE 21:22 Cursa TAROM RO 264 a decolat de pe Ataturk si aduce in tara 134 de pasageri *ACTUALIZARE 17:27 MAE: Zbor umanitar TAROM, pentru repatrierea romanilor din Istanbul, in aceasta noapte *ACTUALIZARE 16:05 Peste 100 de romani vor fi repatriati din Istanbul cu o cursa TAROM, in aceasta seara *ACTUALIZARE 14:20 Turkish Airlines a anulat cursa Ataturk-Otopeni, care urma sa aterizeze la Bucuresti la ora 20. 10 *ACTUALIZARE 14:08 Lazar Comanescu: Pe aeroportul din Istanbul se afla in jur de 200 de romani *ACTUALIZARE 12:24 MAE: Traficul prin toate punctele de control ale frontierei turco-bulgare a fost redeschis *ACTUALIZARE 11:27 TUI TravelCenter: Zborurile catre Antalya si Bodrum se vor desfasura conform programului *ACTUALIZARE 11:20 TAROM ia in calcul anularea zborului de la 16:25 catre aeroportul Ataturk din Istanbul *ACTUALIZARE 11:14 MAE: Doua puncte de adunare/informare au fost stabilite pe Aeroportul Ataturk pentru cetatenii romani *ACTUALIZARE 10:40 ANAT: Zborurile se desfasoara normal *ACTUALIZARE 10:10 Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, pana in prezent, nu se inregistreaza victime sau raniti in randul cetatenilor romani aflati in Turcia, ca urmare a tentativei de lovitura de stat care a avut loc in aceasta tara, potrivit unui comunicat de presa.

Tentativa de lovitura de stat in Turcia: cronica unui puci esuat

O factiune a armatei a incercat sa preia controlul asupra Turciei in noaptea de vineri spre sambata, blocand podurile din Istanbul si bombardand Parlamentul de la Ankara. Sub privirea intregii lumi, evenimentele s-au succedat rapid in capitala si pe malul Bosforului, iar pana dimineata fortele loiale presedintelui Recep Tayyip Erdogan au reusit sa preia din nou controlul asupra tarii, cu ajutorul a zeci de mii de sustinatori iesiti in strada.

Turcia: Aeroportul international din Istanbul a fost redeschis

Aeroportul Ataturk din Istanbul a fost redeschis, sambata dupa-amiaza, informeaza site-ul Ynetnews. com. Asta dupa ce sute de zboruri fusesera anulate din cauza tentativei de lovitura de stat din Turcia.

MAE: 134 de romani care au fost blocati pe aeroportul din Istanbul au ajuns la Bucuresti

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a informat aseara, intr-un comunicat de presa, ca primul grup de 134 de cetateni romani, blocati pe aeroportul din Istanbul din cauza situatiei din Turcia, a revenit in siguranta la Bucuresti cu zborul regulat RO264, operat de compania TAROM, la ora 21:20.

MAE: Vesti bune pentru o parte dintre romanii din Istanbul. 131 de persoane vor ajunge in aceasta seara in Bucuresti

Vesti bune pentru o parte dintre romanii blocati pe aeroportul din Istanbul. Compania TAROM a anuntat ca la ora 16. 25 urma sa plece spre Turcia o cursa regulata, returul spre Bucuresti fiind preconizat.

Deputatul Cezar Preda, blocat pe aeropotul Ataturk din Istanbul: Este omor aici, nu mai intelege nimeni nimic. Zboara un avion din 50

Deputatul PNL Cezar Preda se afla in Turcia, fiind blocat pe aeroportul Ataturk din Istanbul, informeaza News. ro. Sunt blocat in aeroport, este omor aici, nu mai intelege nimeni nimic. E o.

Echipa Concordia Chiajna, blocata intr-un hotel din Istanbul, cu o zi inainte de Finala Cupei Ligii

Echipa de fotbal Concordia Chianjna este blocata, sambata dimineata, intr-un hotel din apropierea Aeroportului International Ataturk din Istanbul, ca urmare a tentativei de lovitura de stat care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, in Turcia.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )