Libnet.ro
UNICEF

18:45

Turcia: Aeroportul international din Istanbul a fost redeschis

B1 B1,
Turcia: Aeroportul international din Istanbul a fost redeschis

Aeroportul Ataturk din Istanbul a fost redeschis, sambata dupa-amiaza, informeaza site-ul Ynetnews. com. Asta dupa ce sute de zboruri fusesera anulate din cauza tentativei de lovitura de stat din Turcia. continuă pe B1

MAE: 134 de romani care au fost blocati pe aeroportul din Istanbul au ajuns la Bucuresti

ACTUALIZARE 22:28 Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza, intr-un comunicat de presa, ca primul grup de 134 de cetateni romani, blocati pe aeroportul din Istanbul din cauza situatiei din Turcia, a revenit in siguranta la Bucuresti cu zborul regulat RO264, operat de compania TAROM, la ora 21:20. *ACTUALIZARE 21:27 MAE recomanda evitarea deplasarilor care nu sunt necesare *ACTUALIZARE 21:22 Cursa TAROM RO 264 a decolat de pe Ataturk si aduce in tara 134 de pasageri *ACTUALIZARE 17:27 MAE: Zbor umanitar TAROM, pentru repatrierea romanilor din Istanbul, in aceasta noapte *ACTUALIZARE 16:05 Peste 100 de romani vor fi repatriati din Istanbul cu o cursa TAROM, in aceasta seara *ACTUALIZARE 14:20 Turkish Airlines a anulat cursa Ataturk-Otopeni, care urma sa aterizeze la Bucuresti la ora 20. 10 *ACTUALIZARE 14:08 Lazar Comanescu: Pe aeroportul din Istanbul se afla in jur de 200 de romani *ACTUALIZARE 12:24 MAE: Traficul prin toate punctele de control ale frontierei turco-bulgare a fost redeschis *ACTUALIZARE 11:27 TUI TravelCenter: Zborurile catre Antalya si Bodrum se vor desfasura conform programului *ACTUALIZARE 11:20 TAROM ia in calcul anularea zborului de la 16:25 catre aeroportul Ataturk din Istanbul *ACTUALIZARE 11:14 MAE: Doua puncte de adunare/informare au fost stabilite pe Aeroportul Ataturk pentru cetatenii romani *ACTUALIZARE 10:40 ANAT: Zborurile se desfasoara normal *ACTUALIZARE 10:10 Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca, pana in prezent, nu se inregistreaza victime sau raniti in randul cetatenilor romani aflati in Turcia, ca urmare a tentativei de lovitura de stat care a avut loc in aceasta tara, potrivit unui comunicat de presa.

Deputatul Cezar Preda, blocat pe aeropotul Ataturk din Istanbul: Este omor aici, nu mai intelege nimeni nimic. Zboara un avion din 50

Deputatul PNL Cezar Preda se afla in Turcia, fiind blocat pe aeroportul Ataturk din Istanbul, informeaza News. ro. Sunt blocat in aeroport, este omor aici, nu mai intelege nimeni nimic. E o.

Zborul Turkish Airlines din Istanbul spre Bucuresti, reprogramat pentru sambata, la 7 dimineata: Zeci de romani blocati pe aeroportul Ataturk

Zborul Turkish Airlines spre Bucuresti, care trebuia sa plece de pe aeroportul Ataturk din Istanbul vineri seara la ora 23:40 a fost reprogramat pentru sambata dimineata. Cursa ar urma sa plece spre Bucur.

Roman pe aeroportul Ataturk din Istanbul: Se aud focuri de arma. Afara se trage!

Un roman aflat pe aeroportul Ataturk din Istanbul, aflat in interventie telefonica la Antena 3, a declarat ca se aud focuri de arma si lumea a intrat in panica. Ionut povestea la Antena 3 ca.

Lotul olimpic de biologie al Romaniei, blocat pe aeroportul din Istanbul. Risca sa piarda un concurs

Lotul olimpic de biologie al Romaniei este blocat, de vineri seara, pe aeroportul Ataturk din Istanbul, iar elevii risca sa nu ajunga la timp la concursul care se va desfasura in Vietnam. Potrivit.

Echipa Concordia Chiajna, blocata intr-un hotel din Istanbul, cu o zi inainte de Finala Cupei Ligii

Echipa de fotbal Concordia Chianjna este blocata, sambata dimineata, intr-un hotel din apropierea Aeroportului International Ataturk din Istanbul, ca urmare a tentativei de lovitura de stat care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, in Turcia.

Echipa de fotbal Concordia Chiajna, blocata intr-un hotel din Istanbul. Antrenorul Emil Sandoi: Va spun sincer ca sunt ingrijorat

Jucatorii si stafful tehnic ai clubului ConcordiaChiajna sunt blocati intr-un hotel aflat la 7 kilometri de Aeroportul Ataturk din Istanbul, inchis imediat dupa miezul noptii din cauza haosului.

Echipa de fotbal Concordia Chiajna, blocata intr-un hotel din Istanbul. Antrenorul Emil Sandoi: Va spun sincer ca sunt ingrijorat

Jucatorii si stafful tehnic ai clubului ConcordiaChiajna sunt blocati intr-un hotel aflat la 7 kilometri de Aeroportul Ataturk din Istanbul, inchis imediat dupa miezul noptii din cauza haosului.

MAE: Vesti bune pentru o parte dintre romanii din Istanbul. 131 de persoane vor ajunge in aceasta seara in Bucuresti

Vesti bune pentru o parte dintre romanii blocati pe aeroportul din Istanbul. Compania TAROM a anuntat ca la ora 16. 25 urma sa plece spre Turcia o cursa regulata, returul spre Bucuresti fiind preconizat.

Aeroporturile din Istanbul reincep sa opereze zboruri, dar cu intarzieri

Cele doua aeroporturi din Istanbul, Ataturk, pe partea europeana, si Sabiha Gokceny, pe partea asiatica a orasului, se indreapta spre o anumita normalitate dupa incercarea esuata de tentativa de st.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )