Libnet.ro
UNICEF

20:30

Tentativa de asasinare a celei mai bogate femei din Monaco

Adevărul Adevărul,
Tentativa de asasinare a celei mai bogate femei din Monaco

Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, in sud-estul Frantei, relateaza AFP. in acelasi atac a fost grav ranit si soferul lui Helene Pastor. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, ranita grav intr-un atac la Nisa

Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, relateaza ouest-france. fr. in acelasi atac a fost grav.

Cursul leu-euro ajunge aproape de cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Cursul de referinta leu/euro anuntat miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4352 unitati, revenind in apropierea celui mai redus nivel din ultimele sase luni, in timp ce rata de schimb leu/dolar a stabilit un nou minim al ultimilor.

Cea mai mare banca din SUA se teme de concurenta Facebook si Google pe piata serviciilor financiare

Intrarea unor giganti tehnologici precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de credit, Jamie Dimon, citat de.

Cel mai scump apartament din Londra, achizitionat cu 237 de milioane de dolari

237 de milioane de dolari, a platit un om de afaceri pentru cel mai scump apartament din Londra, un penthouse care nici macar nu este inca finisat. Apartamentul se afla in cartierul rezidential de lux One Hyde.

in Arabia Saudita, a inceput constructia celui mai inalt turn din lume

In Arabia Saudita, a inceput constructia celui mai inalt turn din lume, care va masura un kilometru inaltime. Pretul constructiei depaseste un miliard de dolari, iar principalul investitor este un print.

Actiunile SIF Transilvania - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF3 Transilvania au inregistrat o crestere de 1,52%, raportat la moneda europeana, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, in perioada 2 aprilie - 2 mai 2014.

Cea mai inalta constructie din lume. Turnul va avea o inaltime de aproape un kilometru

Cea mai inalta constructie din lume este ridicata, incet, dar sigur, in Arabia Saudita. Turnul va masura aproape un kilometru inaltime si va deveni, cu siguranta, mandria regatului. Pretul constructiei.

Cea mai mare banca din Ucraina a inchis temporar sucursalele din Donetk si Lugansk, in contextul violentelor din estul tarii

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a inchis temporar sucursalele din regiunile Donetk si Lugansk, ce sunt controlate de separatisti prorusi, intrucat nu mai poate opera tranzactii cu numerar in.

Pas important pentru Romania: in iunie vom inaugura cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume

Romania va inaugura cel mai probabil in luna iunie primul laser de un petawatt PW), cel mai puternic din Europa si al doilea din lume dupa cel din Statele Unite, care are 1,7 PW, a anuntat miercuri ministrul .

Cel mai tare selfie. Cei mai bogati oameni din lume, intr-o singura poza

Moda selfie-urilor pare sa fi intrat pe sub pielea celor mai seriosi oameni din lume. Asa se face ca Bill Gates, Charlie Munger si Warren Buffett au acceptat sa intre in cadru, in timp ce realizatoare TV Becky.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )