Libnet.ro
UNICEF

11:15

PSD, atac la Augustin Lazar cu Dosarul Revolutiei

Antena3 Antena3,
PSD, atac la Augustin Lazar cu Dosarul Revolutiei

Este revoltator ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste! Este intolerabil ca cel care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum. continuă pe Antena3

AUGUSTIN LAZAR: Dosarul Revolutiei - trimis in instanta

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, astazi, ca Sectia parchetelor militare a inaintat instantei rechizitoriul in Dosarul Revolutiei.

TEODOR MARIES: Dosarul Revolutiei este incomplet. O mare parte dintre persoanele vatamate nu au fost audiate

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, spune ca Dosarul Revolutiei este incomplet si ca o mare parte din persoanele vatamate nu au fost inca audiate, caz in care trimiterea in judecata s-a facut doar pentru imagine .

Petre Roman, atac la Augustin Lazar: in momentul Revolutiei nu era decat un servitor al regimului

Fostul premier Petre Roman sustine ca este un gest istoric trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei, dar i se pare inacceptabil ca Augustin Lazar sa faca acest anunt. Petre Roman considera ca nu se poate ca un om care in regimul comunist a chinuit oameni sa anunte acum ca vrea dreptate.

Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosarul Revolutiei: Este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul Revolutiei

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre inculpatii in dosarul Revolutiei, sustine ca este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul revolutiei. El l-a criticat pe procurorul general Augustin Lazar, declarandu-se indignat ca acest om compromis, complice cu tortionarii din epoca comunista, are indrazneala sa apara si sa povesteasca despre Revolutie.

UPDATE Procurorul general Augustin Lazar: Dosarul Revolutiei a fost finalizat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni, ca rechizitoriul Dosarului Revolutiei a fost finalizat. Acesta sustine ca rechizitoriul, care are 12 volume, a fost inaintat instantei de judecata.

Renate Weber, atac la Augustin Lazar: Este o rusine pentru Romania. Un personaj fara empatie, decenta sau bun simt

Europrlamentarul ALDE, Renate Weber, l-a atacat sambata pe Augustin Lazar, spunand despre acesta ca nu are cum sa aiba empatie, decenta sau bun simt si ca ar trebui sa-si retraga candidatura pentru un nou mandat de procuror general.

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Lazar: imi cer scuze pentru durata excesiva a duratei anchetei - aproape 30 de ani

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat astazi ca Sectia Parchetelor Militare a inaintat instantei rechizitoriul in dosarul Revolutiei, care a fost inchis de mai multe ori si redeschis ultima data in 2016, la presiunea CEDO. Prezint public scuzele Ministerului Public pentru durata excesiva a duratei anchetei penale - aproape 30 de ani, a afirmat Lazar. in acest dosar, in decembrie 2018 au fost inculpati pentru infractiuni contra umanitatii Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Iosif Rus si Emil Cico) Dumitrescu. Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosarul Revolutiei: Este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul RevolutieiPetre Roman: E inacceptabil ca Lazar, care a servit ordinele regimului Ceausescu, sa vorbeasca despre Revolutie.

GELU VOICAN VOICULESCU, IRRD: Dosarul Revolutiei - o absurditate

Dosarul Revolutiei este o absurditate, pentru ca o revolutie nu se da in judecata si, in acelasi timp, nu exista un document care sa ateste ca membrii CFSN au decis moartea a 862 de persoane, a declarat pentru Agerpres Gelu Voican Voiculescu.

Gelu Voican Voiculescu: Dosarul Revolutiei, o absurditate

Dosarul Revolutiei este o absurditate, pentru ca o revolutie nu se da in judecata si, in acelasi timp, nu exista un document care sa ateste ca membrii CFSN au decis moartea a 862 de persoane, a declarat.

PSD: Este revoltator ca dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste

PSD continua atacul la adresa procurorului general Augustin Lazar, sustinand, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca este revoltator ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste si este intolerabil ca cel care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum in fauritorul dreptatii anticomuniste. De asemenea, PSD foloseste acest prilej pentru a-l ataca din nou si pe presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )