Libnet.ro
UNICEF

23:00

Teodor Melescanu, gata sa mearga in instanta daca este exclus din ALDE. Fostul ministru de externe, despre acuzatiile ca ar aduna voturi pentru PSD: Haideti sa ne intelegem, sunt doua lucruri diferite (VIDEO)

B1 B1,
Teodor Melescanu, gata sa mearga in instanta daca este exclus din ALDE. Fostul ministru de externe, despre acuzatiile ca ar aduna voturi pentru PSD: Haideti sa ne intelegem, sunt doua lucruri diferite (VIDEO)

Daca va fi exclus din ALDE, Teodor Melescanu va contesta, in instanta, decizia. Declaratia vine chiar de la fostul ministru de Externe, care a intrat in conflict cu sefia ALDE, dupa ce PSD a vrut sa-l puna la. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu rabufneste: Teodor Melescanu este o problema nesemnificativa. Guvernarea este istovita

Calin Popescu Tariceanu il numeste pe Teodor Melescanu o problema politica nesemnificativa si sustine ca s-a gasit solutia pentru ca grupul ALDE sa functioneze chiar si daca Teodor Melescanu ar.

Teodor Melescanu, asezat in bancile PSD din Senat, desi este membru ALDE. Daca schimba tabara si formal, grupul lui Tariceanu din Camera superioara este desfiintat

Teodor Melescanu, membru ALDE, dar propus de PSD pentru sefia Senatului, s-a asezat in bancile rezervate social-democratilor din Camera superioara a Parlamentului, in cadrul sedintei de miercuri. in.

Teodor Melescanu, propunere pentru Calin Popescu Tariceanu: Parlamentarii ALDE sunt foarte interesati

Teodor Melescanu a mers marti in plenul Senatului, unde s-a asezat in banca celor din PSD. De altfel, Teodor Melescanua explicat ca ar exista o solutie de compromis, daca si cei din ALDE vor.

TEODOR MELESCANU: Sunt membru ALDE si doresc sa raman membru al ALDE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu afirma ca este membru ALDE si isi doreste sa ramana in formatiune, mentionand ca a fost relativ surprins neplacut de propunerile privind excluderea acelor parlamentari care ar participa la alegeri pentru functiile din Parlament.

TEODOR MELESCANU: O foarte simpla solutie ar fi sa ma suspend pentru sase luni

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al grupului si sa ramana in continuare afiliat acestuia, putand astfel sa ramana si candidat sustinut de PSD pentru sefia camerei superioare.

Teodor Melescanu este dispus sa se suspende sase luni din ALDE, dar sa ramana afiliat grupului senatorial

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al.

Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag

Teodor Melescanu, cel care se afla in discutii avansate cu PSD pentru preluarea sefiei Senatului, s-a asezat in banca in locurile unde stau de obicei social-democratii. Este prima oara cand Melescanu.

Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag in plenul Senatului

Teodor Melescanu, cel care se afla in discutii avansate cu PSD pentru preluarea sefiei Senatului, s-a asezat in banca in locurile unde stau de obicei social-democratii. Este prima oara cand Melescanu.

Teodor Melescanu: Nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, a declarat la un post de televiziune ca nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-i sustina candidatura la alegerile prezidentiale lui Mircea.

Digi24: Teodor Melescanu il critica pe Tariceanu. Cum a aflat senatorul ALDE de sprijinirea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu l-a criticat pe Calin Popescu Tariceanu pentru faptul ca partidul nu a fost consultat, in prima faza, in ceea ce priveste sustinerea lui Mircea Diaconu, alaturi de Pro Romania, la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )