Libnet.ro
UNICEF

15:00

Teodor Melescanu isi aniverseaza astazi ziua de nastere

Adevărul Adevărul,
Teodor Melescanu isi aniverseaza astazi ziua de nastere

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, aniverseaza, sambata, implinirea a 77 de ani. Melescanu s-a nascut pe 10 martie 1941, in orasul Brad, din judetul Hunedoara. continuă pe Adevărul

Cel mai longeviv ministru de Externe: Teodor Melescanu isi aniverseaza astazi ziua de nastere

Teodor Melescanu, cel mai longeviv ministru de Externe, aniverseaza, sambata, implinirea a 77 de ani. Melescanu s-a nascut pe 10 martie 1941, in orasul Brad, din judetul Hunedoara.

Teodor Melescanu va inaugura Consulatul onorific al tarii noastre la Split

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, efectueaza, astazi si maine, o vizita oficiala in Republica Croatia se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, dat ieri publicitatii.

Teodor Melescanu, despre declaratiile de unire cu Basarabia adoptate de autoritatile locale: Nu au valoare juridica, nu afecteaza relatiile noastre cu Republica Moldova

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a afirmat sambata, referindu-se la declaratiile de unificare intre Romania si Republica Moldova adoptate de mai multe autoritati locale din cele doua tari, ca acestea sunt expresia unei dorinte a celor care le-au semnat, dar ca nu au valoare juridica si nu afecteaza relatiile Romaniei cu Republica Moldova, transmite News. ro.

Se cere demiterea ministrului de Externe: Teodor Melescanu trebuie sa plece de indata

Presedintele PNL Cluj, Daniel Buda, sustine intr-un comunicat remis STIRIPESURSE. RO, ca ministrul de.

Ministerul Public isi prezinta astazi bilantul pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Ministerul Public isi prezinta miercuri bilantul de activitate pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. La precedentul bilant al institutiei, seful statului a laudat activitatea Ministerului Public in anul 2016, afirmand ca a contribuit la restabilirea increderii cetatenilor in justitie, dar a atras atentia ca procurorii trebuie sa ramana loiali normei potrivit careia nimeni nu este mai presus de lege si trebuie sa respecte libertatile si drepturile cetatenilor. Tot atunci, presedintele spunea ca asteapta, ca si societatea romaneasca, finalizarea anchetelor privind Revolutia si Mineriada, asa cum scrie la carte: prin decizii clare si cat mai rapide, temeinice si legale. Saptamana trecuta, la bilantul DNA, Iohannis a subliniat ca asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea clara de a subordona justitia politicului si ca integritatea magistratilor trebuie sa ramana standard de referinta pentru societate, potrivit news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )