Libnet.ro
UNICEF

21:16

Teodorovici: Astept ca Primaria Capitalei sa acceseze cat mai multi bani europeni

România Liberă România Liberă,
Teodorovici: Astept ca Primaria Capitalei sa acceseze cat mai multi bani europeni

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a participat, joi, alaturi de Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, la semnarea contractului de executie a lucrarilor pentru pasajul rutier subteran Piata Sudului, cel mai mare proiect de infrastructura pe fonduri europene din Bucuresti. continuă pe România Liberă

HARTA Primaria Capitalei va incepe in iulie trasarea celor 100 de km de piste pentru biciclete din centrul orasului. Vezi daca pe strada ta va fi amenajata o pista pentru bicicleta

Primaria Capitalei va incepe in luna iulie amenajarea noilor piste pentru biciclete, o retea de 100 de km amplasata in principal in centrul Bucurestiului, iar lucrarile se vor finaliza cel tarziu la sfarsitul anului viitor, a declarat marti primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Banii necesari realizarii acestei retele, circa 10 milioane de euro, au fost dati municipalitatii de catre ministerul Mediului, pe 19 aprilie 2014. Oprescu promite ca vor fi refacute si o parte dintre pistele realizate de primarie intre 200-2010 si inchise de Politia Rutiera.

Traian Basescu s-a intalnit, joi, cu mai multi ambasadori straini in Romania

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Palatul Cotroceni, mai multi ambasadori straini, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare.

Vreme de cosmar in Romania. O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea

O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea. Turistii urcau spre Varful Iacobdeal cand au observat fenomenul neobisnuit pentru Romania. Pe imagini se poate vedea cum n.

Primaria Capitalei lanseaza o competitie de fotografie

Primarul Sorin Oprescu organizeaza o competitie de fotografie pentru a realiza un album special de promovare a Capitalei.

Isarescu: Comertul s-a revigorat, bani mai multi din salarii si credite in lei

Romania a avut in primul trimestru o cerere de consum in crestere, care a condus la o activitate economica mai buna, cu o cifra de afaceri pe o traiectorie ascendenta si o revigorare a comertului cu autoturisme, determinate de avansul salariilor brute.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )