Libnet.ro
UNICEF

19:45

Vreme de cosmar in Romania. O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea

Antena3 Antena3,
Vreme de cosmar in Romania. O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea

O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea. Turistii urcau spre Varful Iacobdeal cand au observat fenomenul neobisnuit pentru Romania. Pe imagini se poate vedea cum n. continuă pe Antena3

Romania, una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de instant offices

Serviciile de instant offices birouri complet mobilate si echipate, cu servicii la dispozitie) sunt de doua ori mai ieftine in tara noastra decat in Grecia si Germania si de patru ori mai ieftine decat in Franta, preturi mai mici gasindu-se doar in Bulgaria si Lituania, ambele tari avand insa o populatie mult mai mica decat Romania si, implicit, o cerere sub cea de la noi, potrivit unui studiu al Flash Office Solutions trimis redactiei.

Zeci de locuinte din Arges au fost inundate: Mai multe persoane au fost evacuate

Mai multe persoane au fost evacuate, luni, in comuna argeseana Micesti, dupa ce locuintele lor au fost inundate, iar autoritatile din Arges au dispus restrictionarea traficului pe mai multe artere rutiere din.

Creditele de consum revin pe plus dupa doi ani. Martie a fost cea mai buna luna pentru ipotecare

Dupa revenirea din retailul de mancare, imbracaminte si electroIT, a urmat plusul din auto, iar acum creste si creditarea. Creditarea de retail incepe sa dea semne mai consistente de revenire, dovada ca populatia capata incredere sa treaca din nou pragul sucursalelor bancare pentru imprumuturi ipotecare si mai nou pentru credite de consum, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )