Libnet.ro
UNICEF

23:00

TEODOROVICI: Avem un plan stabilit in privinta trecerii la moneda euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOROVICI: Avem un plan stabilit in privinta trecerii la moneda euro

Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, iar obiectivul ramane clar anul 2024, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in preambulul reuniunii Eurogrup si reuniunii informale a ministrilor de finante ECOFIN). continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici:Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, cu obiectiv anul 2024

Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, iar obiectivul ramane clar anul 2024, a declarat, vineri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres, in preambulul reuniunii Eurogrup si reuniunii informale a ministrilor de finante ECOFIN), organizate la Bucuresti, in perioada 5-6 aprilie. Romania si-a stabilit un obiectiv clar de aderare la euro - n. r. ) anul 2024. Chiar daca suntem gata cu anumite cerinte, totusi decizia se ia la nivel european, a spus demnitarul.

Cand trece Romania la moneda euro: anuntul facut de Teodorovici

Romania nu a renuntat la adoptarea monedei euro. Oficialii de la Bucuresti spun ca exista un plan bine pus la punct in aceasta privinta. Romania planuieste sa treaca la moneda unica europeana in 2024. Obiectul ramane clar, spune ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres. Romania si-a stabilit un obiectiv clar de aderare la euro [] .

Eugen Teodorovici, despre aderarea la moneda euro: Romania si-a stabilit un obiectiv clar pentru anul 2024

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus ca Romania are in plan aderarea la moneda euro, insa acest obiectiv ramane valabil pentru anul 2024. Romania si-a stabilit un obiectiv clar de aderare.

Teodorovici reafirma ca Romania trece la euro in 2024

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a reafirmat, vineri, ca Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, iar obiectivul ramane clar anul 2024.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )