Libnet.ro
UNICEF

19:45

Teodorovici:Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, cu obiectiv anul 2024

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici:Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, cu obiectiv anul 2024

Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, iar obiectivul ramane clar anul 2024, a declarat, vineri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres, in preambulul reuniunii Eurogrup si reuniunii informale a ministrilor de finante ECOFIN), organizate la Bucuresti, in perioada 5-6 aprilie. Romania si-a stabilit un obiectiv clar de aderare la euro - n. r. ) anul 2024. Chiar daca suntem gata cu anumite cerinte, totusi decizia se ia la nivel european, a spus demnitarul. continuă pe Hotnews

Teodorovici reafirma ca Romania trece la euro in 2024

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a reafirmat, vineri, ca Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, iar obiectivul ramane clar anul 2024.

TEODOROVICI: Avem un plan stabilit in privinta trecerii la moneda euro

Romania are un plan foarte bine stabilit in privinta trecerii la moneda euro, iar obiectivul ramane clar anul 2024, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in preambulul reuniunii Eurogrup si reuniunii informale a ministrilor de finante ECOFIN).

Badalau, ministrul Economiei, despre exploatarea resurselor din Romania: Avem aur foarte mult. il vindem, il ia Banca Nationala, ne facem inele, ghiuluri (VIDEO)

Niculae Badalau, ministrul Economiei, a spus ca Romania are foarte mult aur, iar ca posibilitati de exploatare a precizat ca putem sail vindem, il ia Banca Nationala, ne facem inele, ghiuluri, po.

Teodorovici: Romania ar putea asigura presedintia UE si in urmatoarele sase luni

Ministrul Eugen Teodorovici a declarat, marti, caRomania si-ar putea extindepresedintia rotativa si pentru urmatoarele sase luni, in contextul intarzierii instalarii guvernului.

Stirile ProTV: Reactia comisarului pe justitie cand a aflat ca in Romania are dosar penal. Ramai calma

Vera Jourova a vorbit despre prima sa reactie atunci cand a aflat ca in tara noastra are dosar penal, fiind acuzata alaturi de Frans Timmermans si Augustin Lazar.

Siegfried Muresan (PNL): Romania are o noua oportunitate de a gazdui in premiera o institutie a UE. Cer Guvernului sa pregateasca urgent o candidatura serioasa

Siegfried Muresan, europarlamentar PNL, ii solicita Guvernului sa depuna urgent candidatura pentru gazduirea de catre Romania a Autoritatii Europene a Muncii, potrivit Agerpres. Demnitarul european a ami.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )