Libnet.ro
UNICEF

21:45

Teodorovici, dupa ce s-a retras din lupta pe functiile din PSD: Eu n-am incercat decat sa ridic nivelul competitiei (VIDEO)

B1 B1,
Teodorovici, dupa ce s-a retras din lupta pe functiile din PSD: Eu n-am incercat decat sa ridic nivelul competitiei (VIDEO)

Eugen Teodorovici a declarat ca a decis sa se retraga din cursa pentru functia de presedinte executiv al PSD, pentru ca e ministru de Finante si i se pare normal sa se gandeasca intai la problemele. continuă pe B1

IN CADRUL PSD: Teodorovici si-a retras candidatura pentru presedinte executiv

Eugen Teodorovici si-a retras candidatura pentru functia de presedinte executiv, iar noul presedinte al PSD va fi ales intr-un singur tur, la congresul de maine al partidului, a decis Comitetul Executiv.

Surprize in CEx PSD! Cu doar o zi inaintea Congresului, doua nume importante s-au retras din cursa interna. Au existat si EXCLUDERI de pe liste

Surprize la sedinta Comitetului Executiv National al PSD de vineri. Cu doar o zi inaintea Congresului, ministrul Eugen Teodorovici s-a retras din cursa pentru functia de presedinte executiv.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa validarea referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis saluta hotararea adoptata de Curtea Constitutionala si apreciaza ca validarea referendumului din 26 mai obliga toate fortele politice parlamentare sa puna de urgenta in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )