Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici: Peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri in perioada de programare 2014-2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici: Peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri in perioada de programare 2014-2020

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi la Atena, ca pentru sprijinirea activitatii IMM-urilor sunt alocate peste 3 miliarde de euro, conform propunerii de Acord de Parteneriat transmise Comisiei Europene la sfarsitul lunii martie, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul fondurilor europene: Am alocat peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anuntat, vineri, in cadrul reuniunii ministrilor UE responsabili pe tema politicii de coeziune, ca Romania a alocat peste trei miliarde de euro pentru IMM-uri.

IMM-urile vor primi peste trei miliarde de euro in tronsonul financiar european 2014-2020

In perioada de programare 2014-2020, peste trei miliarde de euro sunt alocate pentru a sprijini activitatile IMM-urilor, conform propunerii de Acord de Parteneriat transmise Comisiei Europene la sfarsitul lunii martie, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

CEC Bank a acordat credite cu garantii de la stat pentru IMM-uri de 2 milioane lei

CEC Bank a acordat in ultimele doua luni credite de circa doua milioane de lei in cadrul Programului de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si are in analiza imprumuturi de alte patru milioane lei, plafonul total fiind de peste 520 milioane lei in urmatorii doi ani.

Costoiu: aproape trei miliarde de euro, dirijati catre mediul universitar si cercetare in perioada urmatoare

Ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu, afirma ca aproape trei miliarde de euro, alocati pe Programele Operationale Sectoriale Cresterea Competitivitatii Economice si Dezvoltarea Resurselor Umane, vor fi dirijati in perioada urmatoare catre universitati si cercetare.

CEC Bank a acordat credite cu garantii de la stat pentru IMM-uri de 2 mil. lei

Institutia de credit detinuta de stat CEC Bank a acordat in ultimele 2 luni credite de aproape doua milioane lei in cadrul Programului de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii. Banca mai are in analiza imprumuturi de alte 4.

Romania a cheltuit 3,5 miliarde de euro pentru pregatirea medicilor care lucreaza in UE

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a declarat, joi, ca Romania a cheltuit 3,5 miliarde de euro pentru pregatirea medicilor care lucreaza in UE, dar nu a primit nici macar un euro inapoi din partea tarilor care si-au rezolvat problema de sanatate angajand medici romani.

Bancile vieneze sunt in prima linie a conflictului dintre Rusia si Vest, cu de 38 miliarde euro in joc

Cu o expunere de 38 miliarde euro pe Rusia, casele de private banking si agentii imobiliari de la Viena se regasesc in prima linie a disputei tot mai tensionate dintre Rusia si Vest privind viitorul Ucrainei, resimtind deja impactul sanctiunilor dispuse de Washington si Bruxelles impotriva Moscovei, scrie Mediafax. In perioada de apogeu a Razboiului Rece, pozitia neutra a Austriei a dat mana libera bancherilor sa joace de ambele parti ale Cortinei de Fier, Viena devenind astfel un centru pentru comertul pe axa Est-Vest, dar si o zona de interes pentru intrigi politice si o tinta pentru serviciile de spionaj.

Opozantul rus Aleksei Navalnii, amendat cu 6.000 de euro, pentru calomnie

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost condamnat, marti, de justitie, sa plateasca o amenda de 300. 000 de ruble 6. 000 de euro) pentru calomnie, relateaza AFP, conform Mediafax.

Dosarul operatiilor estetice: Cinci medici au fost retinuti. Peste 500.00 euro, gasiti la perchezitiile de la Spitalul de Arsi

Cinci medici au fost retinuti de procurori, vineri, in urma audierilor facute la Politia Capitalei, in dosarul operatiilor estetice pentru care se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro, au declarat, pentru agentia Mediafax, surse judiciare.

Europarlamentarii au salariu de peste 6.000 euro si bani pentru asistenti

Europarlamentarii beneficiaza, pe langa salariul de peste 6. 000 de euro, de mai multe indemnizatii pentru cheltuieli generale, indemnizatii de sedere, indemnizatii anuale de calatorie), de rambursarea cheltuielilor de deplasare, precum si de circa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )