Libnet.ro
UNICEF

14:15

Teodorovici: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari

Antena3 Antena3,
Teodorovici: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari

Presedintia romana a Consiliului UE a fost un test pentru administratia publica, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari, la cel mai inalt nivel, scrie ministrul Finantelor, Eugen. continuă pe Antena3

EUGEN TEODOROVICI: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie

Presedintia romana a Consiliului UE a fost un test pentru administratia publica, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari, la cel mai inalt nivel, scrie ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

Cadouri de protocol, scoase la vanzare pe internet: Cravata si esarfa VIP Presedintia Romaniei UE 2019 pentru 2.500 de lei (FOTO)

Nici bine nu s-a terminat presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene ca unul din participantii la evenimente a decis sa faca rost de o suma importanta din bani prin a scoate la vanzare cadoul de.

Dosar penal pentru procurorarea care a agresat-o pe Sorina. Ce acuzatii i se aduc

Numele procurorului care a tarat-o pe Sorina afara din casa asistentilor maternali se afla acum intr-un dosar penal. Ce declaratii a facut sefa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova? Dosar penal deschis pe numele procurorului din cazul Sorinei Maria Piturca, procurorul care a ridicat-o pe Sorina, are acuzatii grave intr-un dosar penal ce .

ADMITERE 2019. Ce locuri sunt disponibile pentru cei care vor o cariera in Armata, Politie, SRI sau SIE

Doritorii pot alege intre mai multe universitati din toata tara. Ei trebuie sa aiba diploma de Bacalaureat sau o adeverinta care sa certifice acest lucru. Varsta celor care vor aceasta.

Surse: Dosar penal pentru procuroarea care a agresat-o pe Sorina

Surse din ancheta au dezvaluit pentru Antena 3 ca impotriva procuroarei Maria Piturca s-a declansat urmarirea penala. Deocamdata acesteia nu i s-a putut aduce la cunostinta aceasta urmarire penala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )