Libnet.ro
UNICEF

00:07

TeraPlast a primit acordul de finantare pentru un proiect de investitii in valoare de 7,9 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TeraPlast a primit acordul de finantare pentru un proiect de investitii in valoare de 7,9 milioane de euro

Grupul TeraPlast, cel mai mare producator roman de materiale de constructii, a primit miercuri, 11 noiembrie 2020, acordul de finantare pentru primul proiect depus in cadrul schemei de ajutor de stat in 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 22% din reteaua principala de termoficare din Bucuresti

Contractul are o valoare de 1,6 miliarde de lei, din care 1,3 miliarde reprezinta fonduri europene nerambursabile Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat, ieri, contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km din reteaua principala de termoficare. Valoarea contractului este de 1,6 miliarde lei din care 1,3 miliarde fonduri europene nerambursabile. Lucrarile vor incepe anul urmator, dupa finalizarea procedurilor de achizitie publica pentru selectarea constructorului.

Primarul Nicusor Dan a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 22% din reteaua de termoficare din Bucuresti cu fonduri europene - 1,6 miliarde lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, au semnat, marti, contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km de retea principala de termoficare. Valoarea contractului este de 1,6 miliarde lei din care 1,3 miliarde fonduri europene nerambursabile. Lucrarile vor incepe anul urmator, dupa finalizarea procedurilor de achizitie publica pentru selectarea constructorului.

Nicusor Dan: Semnam azi contractul de finantare pentru reabilitarea retelei de termoficare (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei a anuntat marti semnarea unui contract de finantare pentru reabilitarea retelei de termoficare din Bucuresti. Alaturi de premierul Ludovic Orban si ministrul Fondurilor.

CITU: Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei

Necesarul de finantare pentru anul acesta este de 138 miliarde lei, din care 50 de miliarde de lei reprezinta imprumuturi din trecut, a declarat azi ministrul Finantelor, Florin Citu, conform Agerpres.

Zece politisti din Dolj, trimisi in judecata dupa ce au primit mita concentrate pentru pui, prajituri si torturi pentru nunta (VIDEO)

Zece agenti de politie de la Serviciul Rutier al IPJ Dolj si de la Biroul Rutier al Politiei Craiova au fost trimisi in judecata de DNA pentru luare de mita. Oamenii legii nu au luat insa bani. Spaga a costat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )