Libnet.ro
UNICEF

18:01

E TERIFIATA: Andreea Esca face anuntul care cutremura Romania... Din pacate, TOTUL se confirma...

B1 B1,
E TERIFIATA: Andreea Esca face anuntul care cutremura Romania... Din pacate, TOTUL se confirma...

Andreei Esca a vorbit despre emotiile cu care s-a confruntat fiica sa, Alexia, in timpul examenelor de bacalaureat si despre plecare acesteia la o facultate din Anglia. Nu ca este stresata, este terifiata,. continuă pe B1

E SCANDALUL momentului! ADEVARUL despre pozele cu Andreea Esca in costum de baie! Fanii sunt DEVASTATI... (FOTO)

Andreea Esca face furori in costum de baie la 45 de ani! Prezentatoarea a postat pe Instagram mai multe poze sexy, din vacanta, iar aprecierile fanilor au curs valuri. Vedeta s-a pozat intr-un costum de baie.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Anuntul trist facut de vedeta Andreea Esca: Din pacate, totul se confirma...

Andreea Esca a vorbit despre posibilitatea de a renunta la televiziune. Desi este implicata in proiecte legate de radio si print, marea pasiune a Andreei Esca ramane televiziunea, postura de prezentatoare tv.

Anunt SOC: Stresul si-a spus cuvantul... Din pacate este vorba de indragita prezentatoare Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca.

Caru' cu vedete: Jandarmerita Stefania, fotografiata n autobuz ntr-o rochie foarte scurta si fara urme de violenta pe picioare; Bahmu a cerut expertizarea psihiatrica a lui Prigoana la INML; Andreea Esca nu are diacritice la prompterul de la stiri. Motiv

Declaratia uimitoare pe care o face Andi Moisescu despre Olivia Steer, sotia lui. Andi Moisescu nu este foarte generos cu detaliile despre familia lui, insa. Ce avere a lasat Aretha Franklin in urma! A inceput deja batalia pentru mostenire. Legendara cantareata a lasat in urma o avere impresionanta.

Scandalul de la varful justitiei din Polonia explodeaza! Anuntul care declanseaza URAGANUL la Bruxelles

Vicepremierul polonez Jaroslaw Gowin a declarat luni ca Guvernul ia in calcul ignorarea deciziei Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE), daca aceasta va emite un verdict impotriva noii legi poloneze care.

Ludovic Orban, despre inceputul revocarii lui Augustin Lazar: Tudorel Toader actioneaza in numele grupului de infractori care conduc Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, critica in termeni duri decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de evaluare a activitatii procurorului general Augustin Lazar, care cel mai probabil se va finaliza cu o .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )