Libnet.ro
UNICEF

17:30

Test COVID in loc de 14 zile de izolare pentru persoanele care se intorc in Romania

Adevărul Adevărul,
Test COVID in loc de 14 zile de izolare pentru persoanele care se intorc in Romania

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, 21 septembrie, ca in cursul acestei saptamani se va lua o decizie privitoare la inlocuirea masurii de izolare timp de doua saptamani cu cea a dovezii unui teste COVID negativ, pentru persoanele care se intorc din strainatate. continuă pe Adevărul

Test COVID in loc de 14 zile de izolare pentru cei care se intorc din strainatate

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta ar putea decide saptamana aceasta ca persoanele care se intorc din tari cu multe cazuri de infectari sa poata face testul COVID, iar daca acesta este negativ, sa nu mai fie obligate sa stea 14 zile in izolare. in acelasi timp, expertii atrag atentia ca numarul de cazuri va exploda in urmatoarea perioada, iar autoritatile ar putea decide din nou carantinarea unor zone.

COVID-19: Scenariul rosu, aprobat pentru o scoala si o gradinita din Capitala. Cursurile suspendate in Bucuresti pentru cateva zile inainte si dupa alegeri

Institutia Prefectului Municipiul Bucuresti anunta ca in urma sedintei de vineri a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-a aprobat Scenariul Rosu de organizare si desfasurare a.

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si le cere primarilor sa le distribuie fara conditionari politice

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale. in acest context, el atrage atentia primarilor sa nu conditioneze politic distribuirea mastilor.

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele aflate in situatii materiale dificile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale.

Ludovic Orban: S-a finalizat achizitia de masti pentru persoanele aflate in situatie de vulnerabilitate. Trag un semnal de alarma catre primari - sa nu se apuce sa-si faca campanie pe aceasta tema

Premierul Ludovic Orban a anuntat finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele defavorizate. Mastile au fost trimise catre Directiile de Sanatate Publica si urmeaza sa fie distribuite.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Amenzi de pana la 10.000 de lire pentru persoanele care nu respecta autoizolarea

Persoanele care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul infectarii cu noul coronavirus vor fi sanctionatecu o amenda de pana la 10. 000 de lire, a anuntat sambata guvernul britanic in cursul.

Ludovic Orban: Avem mastile pentru persoanele vulnerabile!

Guvernul a terminat achizitia mastilor gratuite promise persoanelor defavorizate. Loturile au ajuns la Directiile de Sanatate Publica si vor incepe sa le distribuie prin Primarii. Anuntul a fost facut de premierul Orban care a adaugat ca si mastile pentru ziua votului au fost cumparate si trimise catre Prefecturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )