Libnet.ro
UNICEF

22:15

Test cu o decapotabila sport care pare mai scumpa decat este: Mazda MX-5 RF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test cu o decapotabila sport care pare mai scumpa decat este: Mazda MX-5 RF

Intr-o piata in care parca toata lumea si-ar cumpara SUV-uri sau crossovere, Mazda nu renunta la modelul sau cabrio, MX-5, ci insista si il face si mai atragator cu un acoperis hard top - MX-5 RF fastback retractabil). continuă pe Wall-Street Ro

Tiraspolul contrazice Chisinaul: Energia electrica procurata din Ucraina va fi mai scumpa decat cea de la Cuciurgan VIDEO

Autoritatile de la Tiraspol anunta ca decizia Chisinaului de a semna un contract de furnizare a energiei electrice din Ucraina nu inseamna deloc ca energia electrica va fi mai ieftina, asa cum au afirmat oficialii moldoveni in motivarea castigarii licitatiei de catre partea ucraineana.

Nicusor Dan: Puterea societatii civile este mai mare decat cea a opozitiei parlamentare

Nicusor Dan, liderul USR,prezent la conferinta organizata de Presedintie impreuna cu Comisia de la Venetia, a declarat ca instrumentele clasice ale opozitiei nu mai sunt eficiente si ca puterea societatii civile este mai mare decat cea a minoritatii parlamentare, lucru care s-a vazut cel mai bine in cazul OUG 13, cand motiunea de cenzura depusa in Parlament nu a avut niciun efect.

Ciobanii din Sibiu vand carnea de miel mai ieftin decat anul trecut

Pentru ca numarul mieilor de pe piata este mai mare decat anul trecut, carnea de miel de Pasti este mai ieftina cu o cincime decat anul trecut. Unii dintre fermierii sibieni au decis sa nu mai mearga la piata si asteapta clientii langa saivan.

Mai TARE decat clopotul Catedralei! La Baia Mare se fac clopote INTELIGENTE: Pot canta din Beatles sau ABBA si costa pana in 300.000 de euro

In tara noastra, turnarea clopotelor este o traditie, insa putini stiu ca acest mestesug a ajuns in ziua de azi aproape o arta. Acum se fac clopote care suna in gama asadar,.

Oana Pelea, despre reactia oamenilor dupa atentatul de la St Petersburg: Ca si cand mortii si ranitii lor sunt mai prejos decat mortii si ranitii celorlalti. Cat de superficiali si marunti suntem!

Atentatul de la St Petersburg care a provocat moartea a 10 oameni si ranirea altor cateva zeci, dar tragedia nu a provocat valuri de solidaritate internationala, asa cum s-a intamplat in.

Legea salarizarii. Parlamentarii vor avea salariile mai mari decat cele anuntate saptamana trecuta de Olguta Vasilescu. Cat vor castiga bugetarii obisnuiti

Senatorii si deputatii vor avea salarii de 13. 050 de lei lunar, potrivit proiectului legii salarizarii unitare, initiat de PSD si ALDE. Suma este mai consistenta comparativ cu cea anuntata la finalul saptamanii trecute de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, de 11. 600 de lei.

Presupusul atac chimic din Siria a fost lansat de un general din regimul lui Bashar al-Assad, care ar mai fi condus un atac similar la finalul lunii martie. intr-o fotografie postata de un parlamentar pe Twitter, barbatul este felicitat de seful Statului

Pilotul care a condus atacul cu gaz sarin de saptamana trecuta, in urma caruia 87 de civili sirieni si-au pierdut viata, este un general din regimul lui Bashar al-Assad, care a mai coordonat un atac similar si luna trecuta.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )