Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nicusor Dan: Puterea societatii civile este mai mare decat cea a opozitiei parlamentare

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Puterea societatii civile este mai mare decat cea a opozitiei parlamentare

Nicusor Dan, liderul USR,prezent la conferinta organizata de Presedintie impreuna cu Comisia de la Venetia, a declarat ca instrumentele clasice ale opozitiei nu mai sunt eficiente si ca puterea societatii civile este mai mare decat cea a minoritatii parlamentare, lucru care s-a vazut cel mai bine in cazul OUG 13, cand motiunea de cenzura depusa in Parlament nu a avut niciun efect. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre spoirea cladirilor de pe Calea Victoriei: USR va face plangere penala. Este o manifestare tipica de topism

Presedintele USR Nicusor Dan a declarat pentru Hotnews. ro ca partidul sau va face plangere penala pentru interventia asupra unui monument istoric, dupa ce blocul Rosenthal si alte trei imobile de pe Calea Victoriei au fost vopsite.

Nicusor Dan, despre vopsirea cladirilor de pe Calea Victoriei: USR va face plangere penala. Este o manifestare tipica de topism

Presedintele USR Nicusor Dan a declarat pentru Hotnews. ro ca partidul sau va face plangere penala pentru interventia asupra unui monument istoric, dupa ce blocul Rosenthal si alte trei imobile de pe Calea Victoriei au fost vopsite.

E razboi in USR pe functia de presedinte. Se pregateste debarcarea lui Nicusor Dan din fruntea partidului

E razboi in USR pe functia de presedinte. Filialele pro-Ciolos din USR pregatesc debarcarea lui Nicusor Dan, care, la noile alegeri din partid ar putea sa nu mai obtina functia de presedinte, dupa ce i-.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Accesul la functia publica pentru condamnatii penali sa fie interzis pentru un numar de ani

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, vineri, ca persoanelor condamnate penal ar trebui sa li se interzica sa detina functii publice pentru anumit numar de ani, in functie de infractiune, un proiect de lege urmand sa fie depus in Parlament.

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

Salarizarea - cea mai mare problema de la Ministerul Mediului

Salarizarea personalului din Ministerul Mediului este cea mai mare problema pe care am gasit-o cand am preluat mandatul la aceasta institutie, a declarat, ieri, fostul ministru de resort, Daniel Constantin.

FP si NN vor dividend mai mare de la BRD

Fondul Proprietatea si Fondul de Pensii Adminstrat Privat NN solicita un dividend brut de 1,045 lei/actiune, de la BRD, mai mare decat propunerea conducerii bancii, de 0,73 lei/actiune, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Salariile magistratilor cresc in noua lege, o majorare mai mare fiind la judecatori (surse)

Salariile magistratilor cresc in noua Lege a salarizarii unitare, o majorare mai mare fiind la judecatori, iar sporurile pot fi acordate in continuare, dar cu incadrarea intr-un plafon de 30 la suta, au declarat joi, pentru News. ro, oficiali din Ministerul Muncii.

Cea mai mare EROARE din istoria arbitrajului modern: Decizie incredibila a centralului dupa un penalty! (VIDEO)

Meciul dintre Newcastle si Burton a venit cu cea mai mare eroare din istoria arbitrajului modern, sustine Sport1x2. Gazdele au marcat din penalty, dar centralul a luat o decizie absolut.

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )