Libnet.ro
UNICEF

18:45

Test Drive Wall-Street: BMW X4, cel mai sportiv X german

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Test Drive Wall-Street: BMW X4, cel mai sportiv X german

BMW a lansat in urma cu 15 ani primul sau SUV, modelul X5 1999), iar ulterior a extins linia cu crossoverele X3 2003), X6 2007), X1 2009) si anul acesta cu X4, cel mai sportiv si mai bine asamblat X. continuă pe Wall-Street Ro

Videoclipul Dark Horse, al cantaretei Katy Perry, cel mai vizionat in acest an pe YouTube

Videoclipul Dark Horse, al cantaretei Katy Perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma YouTube in 2014, adunand de la inceputul anului pana in prezent aproape 500 de milioane de vizualizari, informeaza hollywoodreporter. com, citat de.

Piata de fuziuni si achizitii ajunge la cel mai inalt nivel de la inceputul crizei

Valoarea fuziunilor si achizitiilor derulate in prima jumatate a lui 2014 a atins 1,7 trilioane dolari, marcand cel mai inalt nivel dupa boom-ul de dinainte de criza financiara globala. Prin contrast, nivelul de activitate ramane scazut, iar volumele.

Cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori: de la 1 august, trenurile firmei private Softrans vor lega mai ieftin si cu internet gratuit Bucurestiul de litoral

Incepand de vineri, 1 august, pana la 13 septembrie, un nou operator de transport feroviar de calatori Softrans va intra in forta pe ruta Bucuresti-Constanta. Calatoria este cu 20 de lei mai ieftina decat la CFR Calatori, iar trenurile.

Top On The Move: Sezonul continua cu schimbari importante: cine sunt managerii din avocatura, retail si imobiliare

Schimbarile de manageri continua in sezonul cald. Wall-Street. ro va prezinta cele mai importante mutari la varf, in avocatura, retail si imobiliare.

Record Destiny: cel mai mare test beta de pe actuala generatie de console

Activision Publishing si Bungie au confirmat faptulca milioane de persoane au participat in cadrul testului beta pentru Destiny, cel mai mare test de pe generatia actuala de console. Testul a beta a inclus o parte din activitatile ce vor fi disponibile in Destiny, fiind prima data disponibil pe PlayStation 4 si PlayStation 3 din data de 17 iulie. Destiny Beta s-a incheiat pe data de 27 iulie, in total participand 4,638,937 de jucatori. Acesta este cel mai mare test beta [].

Ebola, CEL MAI LETAL VIRUS, a scapat de sub control: 1.300 de cazuri si 729 morti

Epidemia de febra hemoragica a scapat de sub control in Africa de Sud: 1. 300 de cazuri si 729 morti.

Prioritatile Dedeman in 2015: cel putin patru noi magazine in tara si extinderea in Republica Moldova. Cui va da piept retailerul in viitoarele locatii?

Dedeman, cel mai mare retailer in bricolaj din Romania, este poate unul dintre cei mai activi jucatori in industria de profil in plina criza, companie care si-a triplat numarul de unitati deschise in cei cinci ani de recesiune, de la 12, la 36 de.

Nokia cumpara divizia de retele 3G si wireless a Panasonic

Nokia, candva cel mai mare producator de telefoane din lume, a achizitionat operatiunile japonezilor de la Panasonic specializate in retele 3G si LTE, dar si business-ul de echipament wireless, scrie presa internationala .

CIAO, ITALIA! Fiat ajunge la americanii de la Chrysler

Fiat, cel mai mare grup industrial din Italia si un simbol al dificultatilor tarii de a se adapta la globalizare, a incheiat vineri o istorie de 115 ani in calitate de companie italiana, familia Agnelli si alti actionari apoband fuziunea cu compania.

Petrescu: Taxa pe stalp va fi aplicata in 2015, la valoarea fiscala neta

Taxa pe constructii speciale, numita si taxa pe stalp, va fi aplicata incepand de anul viitor, cel mai probabil, la valoarea fiscala neta si nu la valoarea contabila bruta, cum se practica in prezent, a declarat, vineri, ministru Finantelor, Ioana.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )