Libnet.ro
UNICEF

18:45

Videoclipul Dark Horse, al cantaretei Katy Perry, cel mai vizionat in acest an pe YouTube

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Videoclipul Dark Horse, al cantaretei Katy Perry, cel mai vizionat in acest an pe YouTube

Videoclipul Dark Horse, al cantaretei Katy Perry, a fost cel mai vizionat clip pe platforma YouTube in 2014, adunand de la inceputul anului pana in prezent aproape 500 de milioane de vizualizari, informeaza hollywoodreporter. com, citat de. continuă pe Wall-Street Ro

Videoclipul Dark Horse, al cantaretei Katy Perry, cel mai vizionat in acest an pe YouTube

Videoclipul Dark Horse, al lui Katy Perry, este cel mai vizionat clip pe YouTube in 2014, adunand din februarie pana in prezent aproape 500 de milioane de vizualizari, scrie BBC. Pe locul al doilea in topul.

Katy Perry, zeita YouTube-ului: artista are cel mai vizionat videoclip al anului

Piesa Dark Horse a cantaretei Katy Perry are cel mai vizionat videoclip al anului 2014, cu aproape 500 de milioane de vizualizari pe canalul YouTube, dupa cum scrie The Hollywood Reporter.

VIDEO Katy Perry, zeita YouTube-ului: artista are cel mai vizionat videoclip al anului

Piesa Dark Horse a cantaretei Katy Perry are cel mai vizionat videoclip al anului 2014, cu aproape 500 de milioane de vizualizari pe canalul YouTube, dupa cum scrie The Hollywood Reporter.

Gionee GN9005 cel mai subtire smartphone a devenit si mai subtire

Desi nu a ajuns inca pe piata, Gionee GN9005 se anunta a fi cel mai subtire smartphone din lume, de doar cinci milimetri grosime. Giganti precum Samsung, Apple, HTC, LG sau Sony sunt intr-o permanenta competitie pentru a crea cel mai performant smartphone, cu cea mai buna camera si cel mai atragator design. Nu aceleasi companii intra insa in cursa pentru cel mai subtire telefon inteligent. De cateva luni bune, detinatorul acestui superlativ absolut in specificatii este Gionee Elife S5.

Orasele muribunde ale Romaniei. Oglinda oglinjoara, care e cel mai imbatranit oras din tara?

Eram curios de harta oraselor imbatranite ale Romaniei. Pentru ca acolo e clar ca bancile nu mai au cui da credite de regula, imprumuturile la banci sunt facute in cea mai mare parte de populatia activa, mai putin de catre pensionari), despre crearea de noi locuri de munca nu vorbeste aproape nimeni pentru ca tinerii pleaca spre zone in care piata muncii e mai prietenoasa iar batranilor nu le mai trebuie joburi. Discutam de localitatile in care ne-avand industrie sau mediu de business care sa produca si sa vireze bani bugetului local, au si taxe mari, pentru ca baza de impozitare e redusa, iar aparatul trebuie intretinut. Mai intai, topul localitatilor in care ponderea persoanelor de peste 65 de ani depaseste 40%. Cel mai rau sta localitatea Pardosi Buzau), unde unul din doi locuitori are peste 65 de ani, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. Click pe imagini pentru a le mari.

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola publicat de OMS

Peste 1. 300 de cazuri si 729 de morti este cel mai recent bilant al epidemiei de febra hemoragica in Africa de Vest. 57 de oameni au murit in ultimele patru zile, informeaza Organizatia Mondiala a.

Cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani

Luna in care ne aflam a fost cel mai ploios iulie din ultimii 10 ani, arata meteorologii. Daca media normala de precipitatii este de 78 de litri/mp, precipitatiile medii ale lunii iulie 2014 au fost de aproape.

Logitech G402 Hyperion Fury, cel mai rapid mouse de gaming din lume

Logitecha lansat, miercuri,cel mai rapid mouse din lume, Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse, potrivit unui comunicat remis Playtech. Mouse-ul Hyperion Fury dispune de tehnologia sensor exclusiva Logitech, Fusion Engine, care poate detecta peste 12 metri pe secunda IPS), si de tehnologia Delta Zero, ce asigura o acuratete de neegalat. Creata de inginerii de la Logitech, tehnologia Fusion Engine, integrata mouse-ului Hyperion Fury, rezolva o problema pe care multi gameri de FPS o au: mouse-ul lor nu poate [].

FOTO. Logitech lanseaza cel mai rapid mouse de gaming din lume - G402 Hyperion Fury

Compania Logitech lanseaza astazi cel mai rapid mouse din lume, Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse. Acesta dispune de tehnologia sensor, Fusion Engine, care poate detecta peste 12 metri pe secunda IPS) si tehnologia Delta Zero, ce asigura o acuratete de neegalat.

Bolt cel mai rapid mod de a trimite o fotografie pe mobil

Noua aplicatie Bolt, creata de cei de la Instagram, pare a fi cel mai rapid mod de trimite o fotografie unui prieten printr-un smartphone. Multi au considerat noul proiect al echipei din spatele Instagram ca fiind un mod de a micsora cota de piata a Snapchat. Cu toate ca nu functioneaza atat de mult pe ideea de mesaje care dispar in cateva secunde, Bolt mizeaza pe rapiditatea transmiterii unui mesaj in format foto/video. in practica, modul de functionare al aplicatiei [].

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )