Libnet.ro
UNICEF

19:30

Testul Covid pentru premierul Orban este negativ. Seful Guvernului ramane totusi in carantina

România Liberă România Liberă,
Testul Covid pentru premierul Orban este negativ. Seful Guvernului ramane totusi in carantina

Premierul Ludovic Orban a obtinut un rezultat negativ la testarea Covid, a anuntat, luni la amiaza, . continuă pe România Liberă

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

NICUSOR DAN: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului.

Mitropolitul Clujului, pozitiv la testul COVID: Eu sunt foarte bine si puternic datorita lui Dumnezeu

Inca un ierarh BOR a fost infectat cu noul coronavirus. iPS Andrei, Mitropolitul Clujului, a fost depistat pozitiv la testul COVID, anunta Ziar de Cluj.

Catastrofa fara precedent pentru Romania. Cum este, de fapt, bugetul tarii in prezent

Romania pare sa se afle la un pas de catastrofa economica. Adevaratele efecte ale saptamanilor de stare de urgenta, a lunilor de restrictii si ale cheltuielilor uriase provocate de pandemia de COVID-19 abia acum incep sa se resimta. Ce s-a intamplat, de fapt, cu bugetul Romaniei? Catastrofa fara precedent pentru Romania in primele opt luni .

Coronavirus: Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, pozitiv la testul Covid-19

Liderul PSD Maramures Gabriel Zetea a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca este bolnav: Fiind optimist de felul meu, va anunt ca pentru cateva zile raman pozitiv, scrie Mediafax.

Ludovic Orban, suspect de COVID-19. Premierul isi suspenda toate activitatile pentru astazi si asteapta rezultatul testului. Cine l-ar fi putut infecta

Premierul Ludovic Orban si-a suspendat in aceasta dimineata toate activitatile programate pentru luni, din cauza unei suspiciuni de infectare cu SARS-CoV-2, dupa participarea marti la o emisiune moderata de Silviu Manastire, la B1 TV, care a fost confirmat pozitiv.

Premierul Orban, dupa ce sute de elevi s-au infectat cu COVID-19: Copiii sunt in siguranta la scoala

Premierul Ludovic Orban a respins, vineri, ipoteza ca anul scolar ar fi compromis. Reactia sa vine dupa ce autoritatile sanitare au confirmat ca in ultima saptamana s-au infectat cu coronavirus aproape 800 de copii, dintre care circa 500 la categoria de varsta peste 10 ani.

UPDATE Nicusor Dan face si el testul COVID-19 si intra in izolare Initial, spusese ca nu e cazul

Nicusor Dan si-a facut si el testul pentru COVID-19, dupa ce a fost la emisiunea lui Silviu Manastire, confirmat cu coronavirus. Daca initial nu pusese problema autoizolarii, primarul ales al Bucurestiului a anuntat pe Facebook ca o va face.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )