Libnet.ro
UNICEF

01:05

TEXTUL Ordonantei cu masurile fiscale si economice luate de Guvernul Orban contra crizei coronavirusului. OUG 29, publicata in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 TEXTUL Ordonantei cu masurile fiscale si economice luate de Guvernul Orban contra crizei coronavirusului. OUG 29, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta cu masurile economice si fiscale pentru sprijirea firmelor in contextul crizei provocate de coronavirus a fost publicata sambata in Monitorul Oficial. Ordonanta privind somajul tehnic suportat de stat, in Monitorul oficial Cine beneficiaza Textul documentului. continuă pe Hotnews

Masurile anti-criza pregatite de Guvernul Orban

Guvernul Orban are pe masa, in sedinta de miercuri, o ordonanta de urgenta privind masuri fiscal-bugetare in contextul pandemiei de COVID-19.

Lista deciziilor luate de Guvernul Orban in contextul pandemiei de coronavirus

Guvernul Orban a adoptat o intreaga lista de proiecte normative necesare aplicarii decretului privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei .

Masurile pe care lucreaza Guvernul acum pe domeniul muncii (DRAFT) Somaj tehnic suportat de stat

Autoritatile lucreaza la un pachet de masuri fiscale pe domeniul muncii, ca urmare a coronavirusului, ce urmeaza sa fie adoptat in sedinta de Guvern. HotNews. ro a obtinut un draft, dar mentionam ca la aceasta ora inca se fac modificari pe document.

Masurile fiscale adoptate de guvern: Ce s-a propus si ce a ramas

Masurile fiscale privind declararea si plata taxelor in perioada starii de urgenta au fost publicate in aceasta dimineata in Monitorul Oficial, fiind asteptate cu nerabdare de companii, mai ales in conditiile in care termenul de depunere a declaratiei de impozit pe profit de 25 martie se apropie vertiginos. Fiind o perioada foarte dificila care a evoluat mult mai rapid decat se anticipa, speram ca actualul pachet de masuri reprezinta o prima reactie care va fi urmata de alte decizii in functie de modul in care va avansa aceasta criza. Din pacate, trebuie sa admitem ca politica fiscala prociclica aplicata in ultimii ani de crestere economica a restrans spatiul fiscal si a limitat foarte mult mijloacele de interventie ale guvernului. in ultimii ani multe voci avizate au dat avertismente privind faptul ca guvernul va avea posibilitati reduse de actiune daca va aparea o criza.

Tariceanu, avertisment pentru Guvernul Orban: Trebuia sa ia deja masuri precum cele din Franta

Calin Popescu Tariceanu acuza Guvernul Orban ca nu stie sa ia decizii ferme intr-o perioada de criza. Liderul ALDE a declarat ca guvernantii par a fi intr-un fel de de stare de impotenta, in conditiile in care restrictiile de trafic trebuiau luate deja.

Guvernul Orban nu mai are incotro. Trebuie sa elimine cheltuielile bugetare neesentiale pentru a salva tara de criza indusa de coronavirus

Nu vad de unde ar scoate bani guvernul Orban pentru a compensa cheltuielile uriase provocate de criza coronavirus. Daca se bazeaza doar pe imprumuturi, greseste. Este foarte posibil si probabil ca dobanzile cerute de creditori sa urce la cer. Mai aproape ar fi un accord cu FMI, UE, sau alte institutii care ofera credite in situatii de criza. Bineinteles, si acestea costa de ne rup.

Tariceanu: Guvernul Orban, ultimul la masuri de combatere a coronavirusului, primul care cere derogare de la Conventia Drepturilor Omului

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Guvernul Orban este ultimul care a luat masuri pentru combaterea raspandirii coronavirusului, dar primul care solicita derogare de la Conventia Drepturilor Omului.

Robert Turcescu, avertisment pentru Guvernul Orban: E razboi, fratilor! Plafonati salariile bugetarilor

Deputatul PMP Robert Turcescu lanseaza un avertisment pentru Guvernul Orban caruia ii cere sa plafoneze salariile bugetarilor pentru ca va urma o recesiune economica severa.

Teodorovici critica masurile economice anuntate de Guvernul Orban: Vom avea peste un milion de disponiblizari!

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, s-a aratat nemultumit de masurile luate de Guvernul Orban pentru sustinerea economiei, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ionel Danca explica masurile de sprijin pentru economie anuntate de Guvernul Orban

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului,a facut noi precizari referitoare la masurile de sprijin pentru angajatii si companiile afectate de criza de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )