Libnet.ro
UNICEF

17:30

Thailanda: nca doi copii au fost scosi din pestera inundata / Ultimii trei copii urmeaza sa fie salvati n orele urmatoare

Hotnews Hotnews,
 Thailanda: nca doi copii au fost scosi din pestera inundata / Ultimii trei copii urmeaza sa fie salvati n orele urmatoare

Inca doi copii au fost evacuati marti din pestera inundata din Thailanda, anunta autoritatile locale, citate de AFP. in pestera mai raman trei copii, care ar urma sa fie salvati in orele urmatoare. continuă pe Hotnews

Succes total pentru salvatorii din Thailanda! Cei 12 copii si antrenorul lor au fost SALVATI din pestera inundata (VIDEO)

Succes pentru salvatori in pestera din Thailanda. Cei 12 copii si antrenorul lor au fost scosi teferi din grota unde se aflau captivi de mai bine de doua saptamani. Operatiunea de salvare a acestora a incepu.

inca trei baieti, salvati din pestera inundata din Thailanda

Alti trei baieti au fost evacuati marti de salvatori din pestera inundata din Thailanda. Doi membri ai grupului de jucatori de fotbal mai trebuie sa fie salvati. Pana acum au fost scosi din grota.

Urmarile rafuielii stradale de la Targu Neamt: batausii care au socat Romania au fost scosi din arest dupa 24 de ore

Dupa conflictul violent purtat de doua grupuri de romi pe o strada din orasul Targu Neamt, autoritatile locale vor sa aplice o serie de masuri.

VIDEO Primele imagini de la aducerea la suprafata a doi dintre copiii blocati in pestera in Thailanda

Doi dintre cei 12 copii blocati intr-o pestera din Thailanda alaturi de antrenorul lor de fotbal au fost aduti la suprafata de echipele de interventie, dupa ore bune de la startul misiunii de salvare.

Durere sfasietoare dupa moartea pilotului Florin Rotaru. Doi copii au ramasi orfani de tata: A decis sa faca sacrificul suprem

Florin Rotaru este pilotul avionului MIG care s-a prabusit la Baza Aeriana 86 Borcea in cursul zilei de sambata. Florin Rotaru era casatorit, iar in urma sa au ramasi orfani de tata doi copii.

Laura Codruta Kovesi, declaratii de ULTIM MOMENT dupa ce a fost REVOCATA din functie, de catre presedintele Iohannis

Laura Codruta Kovesi face declaratii la scurt timp dupa cea fost revocata din functie de catre presedintele Klaus Iohannis. Declaratiile vor avea loc la ora 12. 00, la sediul DNA. Anuntul revocarii.

Mega-operatiunea de salvare a copiilor captivi in pestera din Thailanda, un succes total (VIDEO)

45: Toti cei 12 copii si antrenorul lor au fost scosi din pestera. 40: A mai fost scos un copil. in pestera au ramam un copil si antrenorul. Scafandrii au reusit sa mai scoata doi.

Cum au fost salvati cei patru copii scosi duminica din pestera din Thailanda - INFOGRAFIE

Patru copii din cei 12 blocati din 23 iunie, alaturi de antrenorul lor de fotbal, intr-o pestera din Thailanda au fost salvati duminica, dupa ce au fost nevoiti sa parcurga un kilometru pe sub apa.

Doi dintre copiii blocati in pestera din Thailanda au fost salvati

Doi baieti au fost salvati in siguranta din pestera din Thailanda. Scafandrii ii ghideaza pe cei doi 12 baieti si pe antrenorul lor prin intuneric si prin pasajele inundate. Ei sunt scosi pe rand, in.

VIDEO Toti cei 12 copii captivi ntr-o pestera inundata din Thailanda au fost salvati. Nu stim daca este un miracol, stiinta sau altceva

Cei 12 copii si antrenorul lor de fotbal captivi de doua saptamani intr-o pestera inundata din nordul Thailandei au fost salvati, au anuntat marti seara serviciile de salvare, citate de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )