Libnet.ro
UNICEF

10:45

The New York Times a scris despre Aferim! , dupa premiera din SUA. Este o viziune neinfricata asupra trecutului

Adevărul Adevărul,
The New York Times a scris despre Aferim! , dupa premiera din SUA. Este o viziune neinfricata asupra trecutului

Aferim! este un lungmetraj de epoca amuzant si brutal si reprezinta o viziune neinfricata asupra trecutului, se arata intr-un articol al The New York Times, care lauda prestatia actorului Teodor Corban si mentioneaza ca filmul merita sa fie inclus intre nominalizatii la Oscarul pentru film strain. continuă pe Adevărul

The New York Times: Magnatul Michael Bloomberg intentioneaza sa candideze la presedintia SUA

Magnatul Michael Bloomberg, proprietarul unui trust media si fost primar al orasului New York, le-a cerut consilierilor sa elaboreze un plan pentru eventuala sa candidatura, ca independent, la functia de presedinte al Statelor Unite, informeaza.

New York-ul, paralizat de zapada. Nu iesiti din case

Furtuna Jonas a paralizat sambata orasul New York unde circulatia a fost interzisa, in timp ce aeroporturile, podurile, tunelurile, liniile feroviare si o parte a metroului au fost inchise, transmite AFP. Dupa.

VIDEO Donald Trump: Nu as pierde voturi nici daca as impusca pe cineva in centrul New York-ului

Magnatul Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din SUA, este increzator in popularitatea pe care o are, afirmand intr-un discurs ca nu ar pierde voturi nici daca ar impusca pe cineva in centrul New York-ului.

Donald Trump: Nu as pierde voturi nici daca as impusca pe cineva in centrul New York-ului

Magnatul Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din SUA, este increzator in popularitatea pe care o are, afirmand, intr-un discurs, ca nu ar pierde voturi nici daca ar impusca pe cineva in centrul New York-ului.

New York-ul, paralizat de ninsoare si viscol. Circulatia rutiera a fost interzisa

Autoritatile din New York au interzis, sambata, circulatia in metropola americana si in suburbiile sale, din cauza viscolului puternic care afecteaza coasta de est a Statelor Unite.

New York-ul, paralizat de ninsoare. Circulatia rutiera a fost interzisa. Viscolul a facut cel putin 19 victime

Autoritatile din New York au interzis, sambata, circulatia in metropola americana si in suburbiile sale, din cauza viscolului puternic care afecteaza coasta de est a Statelor Unite. Cel putin 19 persoane au murit, iar alte zeci de mii sunt fara electricitate, stratul de zapada atingand aproape 90 de centimetri in unele zone.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )