Libnet.ro
UNICEF

19:15

The New York Times: Magnatul Michael Bloomberg intentioneaza sa candideze la presedintia SUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
The New York Times: Magnatul Michael Bloomberg intentioneaza sa candideze la presedintia SUA

Magnatul Michael Bloomberg, proprietarul unui trust media si fost primar al orasului New York, le-a cerut consilierilor sa elaboreze un plan pentru eventuala sa candidatura, ca independent, la functia de presedinte al Statelor Unite, informeaza. continuă pe Wall-Street Ro

The New York Times a scris despre Aferim! , dupa premiera din SUA. Este o viziune neinfricata asupra trecutului

Aferim! este un lungmetraj de epoca amuzant si brutal si reprezinta o viziune neinfricata asupra trecutului, se arata intr-un articol al The New York Times, care lauda prestatia actorului Teodor Corban si mentioneaza ca filmul merita sa fie inclus intre nominalizatii la Oscarul pentru film strain.

VIDEO Donald Trump: Nu as pierde voturi nici daca as impusca pe cineva in centrul New York-ului

Magnatul Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din SUA, este increzator in popularitatea pe care o are, afirmand intr-un discurs ca nu ar pierde voturi nici daca ar impusca pe cineva in centrul New York-ului.

Donald Trump: Nu as pierde voturi nici daca as impusca pe cineva in centrul New York-ului

Magnatul Donald Trump, favorit pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din SUA, este increzator in popularitatea pe care o are, afirmand, intr-un discurs, ca nu ar pierde voturi nici daca ar impusca pe cineva in centrul New York-ului.

Miliardarul Michael Bloomberg ia in calcul o candidatura independenta la presedintia SUA

Miliardarul Michael Bloomberg ia in calcul o candidatura independenta la presedintia Statelor Unite, pe fondul avansului inregistrat de candidati precum Donald Trump, in tabara republicana, si Bernie Sanders, in cea democrata.

New York-ul, paralizat de ninsoare si viscol. Circulatia rutiera a fost interzisa

Autoritatile din New York au interzis, sambata, circulatia in metropola americana si in suburbiile sale, din cauza viscolului puternic care afecteaza coasta de est a Statelor Unite.

New York-ul, paralizat de ninsoare. Circulatia rutiera a fost interzisa. Viscolul a facut cel putin 19 victime

Autoritatile din New York au interzis, sambata, circulatia in metropola americana si in suburbiile sale, din cauza viscolului puternic care afecteaza coasta de est a Statelor Unite. Cel putin 19 persoane au murit, iar alte zeci de mii sunt fara electricitate, stratul de zapada atingand aproape 90 de centimetri in unele zone.

New York-ul, paralizat de zapada. Nu iesiti din case

Furtuna Jonas a paralizat sambata orasul New York unde circulatia a fost interzisa, in timp ce aeroporturile, podurile, tunelurile, liniile feroviare si o parte a metroului au fost inchise, transmite AFP. Dupa.

Miliardarul Michael Bloomberg intra in competitia pentru presedintia Statelor Unite

Miliardarul Michael Bloomberg, fostul primar al New Yorkului, a cerut staffului sau sa conceapa o platforma pentru o candidatura independenta la presedintia Statelor Unite, scrie New York Times, conform.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )