Libnet.ro
UNICEF

09:45

The Saturdays ne incanta cu videoclipul piesei Disco Love!

Devorator Monden Devorator Monden,
The Saturdays ne incanta cu videoclipul piesei Disco Love!

Una, Rochelle, Mollie, Frankie si Vanessa se distreaza de minune in stilul anilor 80 si 90 in clipul celui mai nou single al lor, Disco Love. Piesa a starnit valva printre fanii formatiei inca de la premiera sa la un post de radio britanic, multi dintre acestia considerand-o un viitor hit. Tinute stralucitoare, coafuri si . continuă pe Devorator Monden

The Saturdays ne prezinta un teaser pentru clipul piesei Disco Love!

Videoclipul celui mai nou single al fetelor va avea premiera pe 26 august insa pana atunci The Saturdays ne ofera un prim teaser al piesei Disco Love. In teaserul postat de curand membrele formatiei apar distrandu-se alaturi de prietenii lor fiind imbracate in tinute colorate si purtand aceleasi role ca si pe coperta single-ului. Disco .

John Newman a lansat videoclipul piesei Cheating!

Dupa ce ne-a incantat auzul cu hitul Love Me Again, artistul britanic revine cu videoclipul celui mai nou single al sau, Cheating, clip care a avut premiera pe 23 august. La fel ca si in clipul piesei Love Me Again, John Newman apare in anumite cadre interpretandu-si piesa live si uimind audienta cu miscarile sale.

Chris Brown isi va regiza videoclipul piesei Autumn Leaves!

Se pare ca artistului i-a placut atat de mult in postura de regizor pentru ultimul sau clip, cel pentru single-ul Love More, incat vrea sa repete experienta. Vorbim despre un nou single de pe viitorul sau album, X, intitulat Autumn Leaves. Piesa este in colaborare cu Kendrick Lamar si va constitui cel de-al patrulea single .

Carly Rae Jepsen a lansat videoclipul piesei Part Of Your World!

Dupa ce si-a tinut fanii in suspans cu varianta audio a piesei si cu un scurt teaser al clipului, artista canadiana a postat ieri online intreg videoclipul piesei Part Of Your World. Acest track reprezinta o colaborare a lui Carly Rae Jepsen cu compania Disney, piesa aparand pe coloana sonora a clasicului film The Little .

Carly Rae Jepsen a lansat un teaser pentru videoclipul piesei Part Of Your World!

Aceasta noua piesa reprezinta o colaborare a artistei canadiene cu compania Disney, Part Of Your World fiind un cover care va aparea pe coloana sonora a clasicului film The Little Mermaid. Filmul urmeaza a fi lansat in cinematografe pe 1 octombrie, iar piesa Part Of Your World va fi inclusa pe compilatia The Little Mermaid: .

Snoop Lion ne prezinta videoclipul piesei The Good Good!

Noul single face parte de pe ultimul album al artistului, Reincarnated, lansat anul acesta in aprilie. The Good Good este cel de-al patrulea single oficial extras de pe acest material, care acum beneficiaza si de un videoclip. Piesa, scrisa de catre Diane Warren, este o colaborare cu cantareata Iza Lach. Clipul, care a avut premiera .

HOT! Robin Thicke a lansat videoclipul piesei Give It 2 U!

Interpretul megahitului Blurred Lines isi continua promovarea albumului cu acelasi nume prin lansarea unui nou clip, cel al single-ului Give It 2 U, piesa fiind in colaborare cu rapperii Kendrick Lamar si 2 Chainz. Videoclipul a fost filmat in Los Angeles si a fost regizat de catre Diane Martel, aceeasi persoana si din spatele clipului .

Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei Midas Touch!

Artista britanica nu sta o clipa locului si isi promoveaza in permanenta noul album, Halcyon Days, editia relansata a albumului Halcyon. Dupa lansarea single-ului Burn si dezvaluirea catorva piese de pe material, Ellie ne prezinta acum si clipul pentru Midas Touch, al doilea single oficial de pe noul album. Midas Touch este o piesa in .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )