Libnet.ro
UNICEF

18:15

The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe IMDb: de ce-l iubesc cinefilii si-l detesta criticii

Adevărul Adevărul,
The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe IMDb: de ce-l iubesc cinefilii si-l detesta criticii

The Witcher a devenit unul dintre cele mai bine cotate seriale Netflix pe platforma IMDb la doar o saptamana de la lansare. Cu toate acestea, criticii au intampinat noua productie fantasy cu recenzii preponderent negative. continuă pe Adevărul

Show INCENDIAR la Pro TV: Au facut-o in platoul stirilor Vezi AICI unele dintre cele mai FRUMOASE FEMEI din televiziune (FOTO)

Fotografia zilei vine de la Pro TV. Trei dintre cele mai frumoase prezentatoare tv s-au lasat surprinse intr-o ipostaza incendiara.

SOC iN LUMEA PRESEI! A MURIT unul dintre cei mai buni ziaristi romani, chiar in ziua de Craciun

A murit ziaristul Mihai Creanga. in zi Sfanta, de Craciun, a urcat la cele vesnice. Dumnezeu sa il odihneasca ! Anuntul a fost facutDaniel Uncu, fiul regretatului Anton Uncu, fost coleg cu Mihai.

Presedintele uneia dintre cele mai mari tari din lume, spitalizat de urgenta

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost internat de urgenta, luni seara, dupa ce a cazut in resedinta sa oficiala.

Ei formeaza cele mai iubite cupluri din lume

De la Victoria si David Beckham ori Kim Kardashian si Kanye West pana la Beyonce si Jay Z sau Printul Harry si Meghan Markle, iata cateva dintre cele mai iubite cupluri din lume! .

Avertismentul unuia dintre cei mai cunoscuti medici din Romania: Pe ambalajul petardelor ar trebui sa scrie ca pot produce mutilari. Utilizarea acestor pocnitori de mizerie ar trebui interzisa pentru publicul larg

Pe ambalajul petardelor ar trebui sa apara avertismentul ca pot produce mutilari, la fel cum ambalajele pachetelor de tigari sunt marcate cu avertismente in legatura cu riscurile pentru sanatate la care se expun fumatorii, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov si unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi plasticieni din Romania. Medicul brasovean face de asemenea apel ca utilizarea acestor pocnitori de mizerie sa fie interzisa pentru publicul larg. Un barbat din Iasi a murit dupa ce si-a bagat o petarda aprinsa in gura. De ce a recurs la acest gest.

Mesaje de Craciun: cele mai trasnite urari, SMS-uri si felicitari amuzante. Idei pentru rude, sefi si oameni pretentiosi

Perioada Sarbatorilor de Iarna e cu siguranta cea mai frumoasa din intregul an. Pentru a fi celebrata asa cum se cuvine, le puteti trimite celor dragi si cateva ganduri bune sau hazlii, cu prilejul Craciunului. Sau va puteti gasi inspiratia in felicitarile pe care vi le-am pregatit, numai bune de deschis in seara de Ajun, .

Efectul surprinzator al lansarii The Witcher pe Netflix asupra jocului video

The Witcher este cel mai ambitios pariu al Netflix, iar lansarea sa a avut un efect si asupra jocului video cu acelasi nume. Serialul Netflix a avut premiera pe 20 decembrie 2019. Este inspirat.

Sarbatori fericite: Mesaje, SMS-uri si felicitari pentru Craciun 2019. Cele mai frumoase urari sunt aici!

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cele mai multe mesaje de Craciun prin SMS pentru a ura Sarbatori fericite celor dragi. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje de Craciun, semn ca nu i-am .

VIDEODe ce sunt turistii fascinati de Viflaim. Cel mai vechi obicei de Craciun din Maramures este pastrat cu sfintenie

In Maramuresul istoric traditile si obiceiurile de Craciun sunt pastrate cu sfintenie. Dupa Liturghia de Craciun, feciorii din fiecare comunitate trebuie sa joace Viflaimul, unul dintre cele mai vechi obiceiuri pastrate in satul maramuresean.

MESAJE de CRACIUN. Cele mai frumoase sms-uri pentru cei dragi

Au mai ramas cateva ore pana la Craciun si ideal ar fi sa nu uitam pe nimeni drag pentru a-i transmite ganduri bune sau urari de la mai bine. in fiecare an, in preajma sarbatorilor, imaginatia ne este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )