Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC iN LUMEA PRESEI! A MURIT unul dintre cei mai buni ziaristi romani, chiar in ziua de Craciun

B1 B1,
SOC iN LUMEA PRESEI! A MURIT unul dintre cei mai buni ziaristi romani, chiar in ziua de Craciun

A murit ziaristul Mihai Creanga. in zi Sfanta, de Craciun, a urcat la cele vesnice. Dumnezeu sa il odihneasca ! Anuntul a fost facutDaniel Uncu, fiul regretatului Anton Uncu, fost coleg cu Mihai. continuă pe B1

HOROSCOP 2020. Racii vor avea unul dintre cei mai buni ani din viata lor, Varsatorii vor fi foarte creativi

Anul 2020 este pe cale sa apara si chiar si cei care nu sunt pasionati de astrologie nu pot sta departe de tentatia de a-si verifica, macar de curiozitate, predictiile pentru zodia in care s-au nascut si care sunt predispozitiile astrale ce urmeaza. Anul 2020 este plin de o activitate planetara intensa, multe surprize, redefiniri in relatii si oportunitati de cariera pentru toate zodiile.

Iese din inchisoare si ultimul dintre cei sapte violatori din Vaslui. Procurorii nu au contestat liberarea conditionata a barbatului condamnat la 10 ani de inchisoare.

Ultimul dintre cei 7 violatori din Vaslui arestati in noiembrie 2014 dupa ce au oprit o fata care se intorcea de la scoala, au luat-o cu masina si au violat-o timp de mai multe ore, iese din inchisoare, transmite Mediafax.

Zonele din Bucuresti cu cei mai indisciplinati taximetristi Principalele abateri: refuzul cursei si umflarea pretului

Centrul Vechi, Gara de Nord, Unirii sunt zonele din Capitala identificate de politistii locali, dupa numarul de amenzi aplicate, unde se afla cei mai multi taximetristi indisciplinati.

Care sunt cei mai bogati 10 oameni ai lumii la final de 2019: averea lor totala este de 3 ori mai mare decat PIB-ul Romaniei

Cu cateva zile inainte de finalul anului 2019, cei mai bogati 10 oameni ai lumii, conform clasamentului Forbes, au o avere totala estimata de peste 3 ori mai mare decat produsul intern brut al Romaniei in 2018.

Show INCENDIAR la Pro TV: Au facut-o in platoul stirilor Vezi AICI unele dintre cele mai FRUMOASE FEMEI din televiziune (FOTO)

Fotografia zilei vine de la Pro TV. Trei dintre cele mai frumoase prezentatoare tv s-au lasat surprinse intr-o ipostaza incendiara.

Cine sunt parintii lui Stefan Banica Junior. Cum a murit marele actor si cine este mama artistului

Stefan Banica Senior a fost unul din cei mai iubiti si indragiti actori de pe meleagurile noastre. Totodata, el s-a remarcat de-a lungul timpului si ca un cantaret care a intrat defintiv in inimile romanilor. Se pare ca fiul sau, Stefan Bancia Junior s-a nascut intr-o familie din care a avut din plin de unde .

Erbasu, unul dintre oamenii care construiesc Romania

Constructii Erbasu este una dintre primele firme infiintate in Romania dupa Revolutie si cea mai importanta dintr-un grup de firme cu afaceri in constructii, turism si agricultura, care a ajuns anul trecut la afaceri de 557,6 milioane de lei si peste 1. 500 de angajati. Presedinte al Constructii Erbasu este Cristian Erbasu.

Ionut Radu, in top 5 cei mai buni portari din Serie A intr-un sondaj al jurnalistilor italieni

Ionut Radu, portarul celor de la Genoa, a prins locul 5 intr-un clasament al celor mai buni goalkeeperi din Serie A, in ciuda faptului ca echipa sa de club se afla pe locurile de retrogradare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )